Experience365 – Seaside Glass Villas

pallot

016 258 878

sales@experience365.fi

Lumilinnankatu 15 94100 Kemi

SeaSide Glass Villas är en perfekt tillflyktsort för semester, smekmånad eller helt enkelt avkoppling från den hektiska livet. För oss är din njutning här det viktigaste. Våra villor erbjuder otroligt havsutsikt som du kan beundra året runt liggandes i din säng. På hösten och vintern kan du även se himlens exklusiva färger, stjärnhimmel och eventuellt norrsken genom glastaket. Våren är en fascinerande tid föt att se hur naturens förvandling vaknar efter den lånda vintern: havsisen smälter och fåglarna återvänder till Lappland i stora flockar. Njut av den vita nattmagin under de ändlösa sommardagarna, vilket öppnar möjligheten att njuta av det naturliga ljuset även sent på kvällen. Ren, frisk luft och lugn garanteras. Villorna är omgivna av havet och naturen och ändå ligger området inom gångavstånd från parkerna, restaurangerna och andra tjänster som denna lilla stad erbjuder. Alla villor är privata med egen ingång. Ta en kopp kaffe och gå ut med bara fötter, njut av morgondaggen och känn havsluften i ansiktet. Vilket sätt att vakna och nörja dagen!

Seaside Glass Villas är en finsk design och gjorda av finskt timmerträ av hög kvalitet i närheten av staden Kemi. Materialet är ekologiskt och håller länge. Timmervirke är också ett säkert material för at hålla inomhusluften frisk även för den som har allergier. Villorna är designerade för att sitta bra i den finska naturen.

Välkommen till Finland, världens lyckligaste land! Lev som en lokal och boka ditt sommargömställe vid havet. Våra villor är turly ett bekvämt val för den som vill vara ett med naturen, men tycker om att ha tjänsterna i närheten.