Experience365 – Seaside Glass Villas

pallot

LumiLinna-alueen merenrantahuvilat sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Kemin keskustasta. Villojen lasikatto ja -seinät tarjoavat vieraille uskomattomat näkymät ympäri vuoden! Talvella voit ihailla jäätynyttä merta ja yötaivasta parhaimmillaan, kevään tullen voit seurata meren sulamista ja nähdä muuttolintujen palaavan. Kesällä luonnon kukoistus ihastuttaa, sisäsatama ja uimarantakin löytyvät vain kivenheiton päästä! Syksyllä ruskan sävyt kilpailevat keskenään ja saatat jo päästä näkemään revontuliakin.

Majoitusvieraat vierailevat SnowExperience365-elämystilassa läpi vuoden maksutta. Aamiainen on tarjolla Lumihiutale-näköalaravintolassa. Lumilinna-alueella on monipuolisesti aktiviteetteja tarjolla läpi vuoden.

Seafront ja Superior -villoissa on wc, suihku, ilmastointi/ lämmitys, pienkeittiö, maksuton wifi. Seafront villasta on suora merinäköala, Superiosta ja Villa loftista osittainen. Osaan seafront villoista saa lisävuoteen. Villa lofteissaon oma sauna ja sänky on toisessa kerroksessa näin oleskeluun tai lisävuoteelle jää enemmän tilaa.

Yhteystiedot

016 258 878
Lumilinnankatu 15 94100 Kemi

Suosittelemme

pallot

Luonto kutsuu värikylpyyn

Kaupunkikierros

Löydä merellinen Kemi