Stanna i Kemi

pallot

Det varierade boendeutbudet i Kemi garanterar en ljuv nattsömn för semesterfirare. Du kan välja mellan stugboende ett stenkast från stadskärnan, lyxiga glas stugor vid havet, personliga rum och lägenheter på ett boutiquehotell eller kvalitetshotell på lokala hotell.  

Boendealternativ

Unik Putiikkihotelli 1932

I Kemi Station Park, på övervåningen, har det enormt populära Cafe Hertta individuellt inredda hotell med en touch av lyx. Den vackert historiska byggnaden byggdes 1932. Området har även lägenheter med eget kök och badrum, belägna i avskildhet i den egna trädgården. Här hittar du alternativ för ett urval av boutiquehotell.

 

Savotta erbjuder stugboende

Savotta stugor och camping ligger i lugn miljö i hjärtat av naturen ca 8 kilometer från centrum. Alla stugor har renoverats i maj 2017 och det senaste tillskottet är stugorna färdigställda 2020. Alla stugor har kök. Gästerna kan hyra ”fatbikes” och snöskor för att utforska närliggande naturstigar. Se här för mer detaljerade beskrivningar av boendealternativ och tjänster.

Hotell Toivola

Beläget nära Kemis centrum, välkomnar det nya familjeägda Hotel Toivola gäster. Driften av hotellet är uppbyggd kring god service och flexibelt tänkande. Detta möjliggörs av engagemang av hela familjen av företagare. Hotellets moderna miljö, ett brett utbud av rum i olika storlekar, en gästbastu, parkeringsplatser och en personlig service garanterar en trevlig vistelse. Mer detaljerad information om rum och tjänster finns på hemsidan. 

 

Idyllisk Hotell Merihovi

Centralt beläget i centrala Kemi erbjuder det nostalgiska och mysiga Hotell Merihovi ett varmt välkomnande. Tjänsterna i Kemis centrum finns i omedelbar närhet av hotellet, och tågstationen ligger bara 500 meter bort. Mer information om hotellet hittar du här.

 

Lyxigt boende vid havet i Seaside Glass Villas

Kustvillorna i Snöslott-området ligger bara en kort bit från Kemis centrum. Det finns ett brett utbud av aktiviteter i hela Snöslott-området. Besök Snöslott, året runt SnowExperience365 eller åk på snöskotersafari. Restaurangen Lumihiutale med sin fantastiska utsiks serverar också i LumiLinna-området. Gratis besök i SnoxExperience365 läget för gäster. Mer information om villorna och området Snöslott finns här.

 

 

 

 

Scandic Kemi – mysigt hotell med alla bekvämligheter

Tack vare sitt utmärkta läge är hotellet lätt att nå och stadens faciliteter ligger alldeles intill. Vissa rum har havsutsikt och vissa har egen bastu. Det traditionella hotellet erbjuder en bekväm plats att koppla av med bra service. Mer information om Scandic hittar du här.

 

 

pallot
c
Kemi Card

handla

Aito

Studera i Kemi

Ammattiopisto Lappia

c
Kemi Card

Barer, Restauranger

Ankkuri Bistro

handla

Ateljee ompelimo HennaMarjaana

Sommar

Badstränder

Aktiviteter

Barnkulturcentrum

Restauranger

Ben Thanh – Vietnamilainen ravintola

c
Kemi Card

Teater

Biografen Kinopirtti

Aktiviteter, För grupper, Se och upplev, Sommar, Vinter

Boka aktiviteter i Kemi

handla

Bombus

Öarna

Bottenvikens nationalpark

Kaféer

Cafe Hertta

Kaféer

Café Nuotan herkku

Ät och drick, Barer, Kaféer

CafeBarKino

Kaféer

Cafekonditoriet Miorita

Restauranger

China Town