Majoitu Kemissä

pallot

Merellisen Kemin monipuolinen majoitustarjonta takaa makoisat yöunet lomalaisille. Valittavanasi on mökkimajoitusta kivenheiton päässä keskustasta, ylellisiä lasivilloja merenrannalla, persoonallisia huoneita ja huoneistoja putiikkihotellissa tai laadukasta hotellimajoitusta paikkakunnan hotelleissa.

Majoitusvaihtoehdot

Persoonallinen Putiikkihotelli 1932

Kemin asemanpuistossa, suuren suosion saavuttaneen Cafe Hertan yläkerrassa on yksilöllisesti & reilulla ripauksella luksusta sisustettuja hotellihuoneita. Kauniisti historiaa henkivä rakennus on rakennettu vuonna 1932. Alueelta löytyy myös erillään omassa rauhassaan ratapihan eteläisessä päädyssä sijaitsevia, omalla keittiöllä ja kylpyhuoneella varustettuja huoneistoja. Tästä löydät vaihtoehtoja Putiikkihotellin valikoimasta.

 

Savotta tarjoaa mökkimajoitusta

Savotan mökit ja leirintäalue sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa noin 8 kilometriä kaupungin keskustasta. Kaikki mökit on remontoitu toukokuussa 2017 ja uusimpana lisäyksenä tarjolla on 2020 valmistuneita kotamökkejä. Kaikissa mökeissä on keittomahdollisuus. Asiakkaille on vuokrattavana “läskipyöriä”, lumikenkiä ja liukulumisuksia läheisten luontoreittien tutkailemiseen. Katso tästä tarkemmat kuvaukset majoitusvaihtoehdoista ja palveluista.

Hotelli Toivola

Kemin keskustan läheisyydessä sijaitseva uusi perheomisteinen hotelli Toivola toivottaa vieraat tervetulleeksi. Hotellin toiminta rakentuu hyvän palvelun ja joustavan ajattelun ympärille. Tämän mahdollistaa koko yrittäjäperheen mukana olo. Hotellin nykyaikaiset puitteet, laaja valikoima erikokokoisia huoneita, asiakassauna, autopaikat ja yksilöllinen palvelu takaavat mieleisen oleskelun. Tarkempaa tietoa huoneista ja palveluista löytyy sivustolta.

Idyllinen Hotelli Merihovi

Keskeisellä paikalla Kemin keskustassa sijaitseva nostalginen ja kodikas hotelli Merihovi toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Kemin ydinkeskustan palvelut ovat hotellin välittömässä läheisyydessä, eikä rautatieasemaltakaan ole hotellille matkaa kuin 500 metriä. Lisätietojan hotellista löytyy tästä.

 

Ylellistä majoittumista merenrannalla Seaside Glass Villat

LumiLinna-alueen merenrantahuvilat sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Kemin keskustasta. Koko LumiLinna-alueelta löytyy monenlaista aktiviteettia. Vieraile LumiLinnassa, ympärivuotisessa LumiLinnassa tai lähde moottorikelkkasafarille. Myös ravintola Lumihiutale huikeine näkymineen palvelee LumiLinna-alueella. Majoittujille ilmainen vierailu SnowExperience365- tilassa. Lisätietoja Villoista ja LumiLinna-alueesta löytyy tästä.

 

 

 

Scandic Kemi – viihtyisä hotelli kaikilla mukavuuksilla

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelliin on helppo tulla ja kaupungin palvelut ovat ihan vieressä. Osassa huoneista on merinäköala ja osassa oma sauna. Perinteikäs hotelli tarjoaa viihtyisän hengähdyspaikan hyvällä palvelulla. Lisätietoja Scandicista löytyy tästä.