Näin saavut Kemiin

pallot

Junalla

Kemiin pääset kätevästi raiteita pitkin. Rautatieasema, Rautatienkatu 3 94100 Kemi, sijaitsee ihan kaupungin keskustassa. Myös taksiasema löytyy asemarakennuksen läheisyydestä, Asemakatu 13, 94100 Kemi.

Tutustu junayhteyksiin vr.fi

Bussilla

Kemin keskeinen sijainti takaa loistavat ja monipuoliset bussiyhteydet sekä pohjoiseen että etelään. Linja-autoasema sijaitsee aivan kaupungin keskustassa taksi- ja juna-aseman läheisyydessä, Asemakatu 13, 94100 Kemi.

Kauko- ja seutuliikenne

Linja-autojen ajantasaiset kauko- ja seutuliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät Matkahuollosta ja linja-autoyritysten kotisivuilta.

Kaupunkiliikenne

Kaupunkien järjestämää joukkoliikennettä Kemissä liikennöi Kemin Taksipalvelu.

Autolla

Kemin keskeinen sijainti valtatien E4 varrella tekee kaupungista helposti saavutettavan, sekä pohjoisesta että etelästä saavuttaessa.

Lentäen

Kemi-Tornion lentoasema on Finavian ylläpitämä lentoasema Kemissä. Lentoasema sijaitsee kuusi kilometriä Kemin keskustasta pohjoiseen ja 18 kilometriä Tornion keskustasta itään. https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/kemi-tornio

Veneellä

Kemi on Perämeren pohjukassa kaikkien väylien varrella sijaitseva satamakaupunki, joten Kemiin voit saapua myös meriteitse. Kemin Sisäsatamassa aivan kaupungin keskustassa sijaitsevassa Uléninrannan venesatamassa on vieraspaikkoja.

  • Lat 65.43,70 long 24.33,19  
  • Satamanumero 1964  
  • Merikartta 855,59  
  • Syvyys 2,4 m  
  • Vieraspaikkoja 18 kpl