Talviloma Kemissä

pallot

Aika ja yhdessäolo yhdistettynä mukaviin aktiviteetteihin on arvokkainta, mitä voimme tarjota läheisillemme ja itsellemme. Kemi tarjoaa sopivat puitteet koko perheen rentoutumiseen ja yhdessäoloon, eikä tylsistymiselle taatusti jää tilaa. Arjesta irtaantuminen tapahtuu helposti Kemissä, sillä löydät täältä pitkän listan aktiviteetteja, joista yhdistellä helposti koko perheelle mieluisa kokonaisuus. Tekemistä löytyy varmasti loman jokaiselle päivälle.   

Kemi on hyvä matkakohde perheille, sillä lyhyet välimatkat takaavat sujuvat siirtymät paikkojen välillä. Luminen talvi mahdollistaa paljon aktiviteetteja ulkona – luistele, hiihdä, laskettele, laske pulkkamäessä tai vuokraa lumikengät ja lähde luontoon. Kemi on tunnettu myös Lumilinnastaan, joka on täydellinen koko perheen vierailukohde. Eksotiikkaa hakevalle Jäänmurtaja Sampo tarjoaa ikimuistoisen elämyksen. 

Jos pakkanen paukkuu ja lumi tuiskuaa, löytyy Kemistä ajanvietettä myös sisätiloista. Kemissä on tilava ja nykyaikainen keilahalli ja iso kylpylämäinen uimahalli.

 

 

Kaikista tärkeintä reissuissa on yhdessä vietetyt mukavat hetket ja ne muistot jotka niistä jäävät.