Skip to content

Talvikalastus

pallot

Pilkkiminen on yksi suosituimmista talvisista ulkoilulajeista. Siihen perämeren jäätikkö ja pitkä talvi tarjoavat oivan mahdollisuuden.

Pilkkiä voit jopa Sisäsataman rannassa keskustan tuntumassa! Lupia ei tarvitse ostaa, koska harrastus luetaan marjanpoimimisen tavoin jokamiehen oikeuksiin, pois lukien kuitenkin erityiskalastuskohteet. Tarvitset vain pilkkivavan, kairan ja lämpimät vaatteet – lämmin juoma jäällä on jo extraa.

Safariyritykset tarjoavat retkiä, joilla käydään kokemassa kalaverkkoja jään alta.

Suosittelemme

pallot
uimahalli toinen 1024x576 - Nauti hiihtolomastasi Kemissä!

Nauti hiihtolomastasi Kemissä!

Tässä muutamia vaihtoehtoja ja linkkejä hiihtolomaviikon aktiviteeteista Kemin seudulla. Keväthanget houkuttelevat ulos liikkumaan. Kemin ympäristö tarjoaa loistavat hiihtoladut, joiden varrella olevilla laavuilla voit liikunnan lomassa nauttia retkieväistäsi. Luistelukentillä voit kokea liikunnan iloa kaukaloissa tai vaikkapa liikennepuiston talvisessa perhepuistossa, jonka ajoradat on jäädytetty luistelijoiden riemuksi ensi…

frida kahlo sirpaleita naistaiteilijan elamasta vaaka 1024x684 - Kemin kaupunginteatterin kevät

Kemin kaupunginteatterin kevät

Kemin kaupunginteatterin kevätkauden ensimmäinen ensi-ilta on Päivi Kolmosen kirjoittama ja ohjaama KAHLO – Sirpaleita naistaiteilijan elämästä -monologi. Se avaa näkymiä meksikolaisen kuvataiteilija Frida Kahlon elämään, jota leimasivat tuskalliset raitiovaunuonnettomuudesta johtuvat kivut, ja intohimoinen rakkaus Diego Riveraan. Esitykset ja lippuvaraukset Aineen Taidemuseo, Torikatu 2, Tornio. Puh….

kolmasnainen ramiranta 19 1024x683 - Satama Open Airissa lavalle nousevat mm. odotetut Kaija Koo ja Lauri Tähkä!

Satama Open Airissa lavalle nousevat mm. odotetut Kaija Koo ja Lauri Tähkä!

Aikuisten musiikkifestari Satama Open Air juhlitaan Kemin Ruutinrannan puistossa 31.7.-1.8.2020. Viime vuonna ennakkoon loppuunmyydyn kaupunkifestivaalin ohjelmisto koostuu suosituimmista kotimaisista artisteista. Lavalle kesän lopulla nousee 24 kotimaista tähteä. Puolet artisteista vahvoja naisartisteja ja puolet karismaattisia miesartisteja. Tähän mennessä julkaistuja artisteja ovat jo monen vuoden ajan Satama…