Meri-Lapin matkatoimisto

pallot

010 422 5591

Keskuspuistokatu 10, 94100 Kemi

Haaveiletko sinulle räätälöidystä lomamatkasta? Onko yhdistykselläsi, seurallasi, koululuokallasi, harrastus- tai kaveriporukallasi suunnitelmissa matka? Autamme matkanne suunnittelussa ja toteuttamisessa olipa sitten kyseessä kulttuurimatka kaupunkikohteessa, harjoitusleiri aurinkoisessa kohteessa, tai riemuloma rantakohteessa. Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin! Käsissämme hoituvat ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Matkaohjelma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ryhmän toiveiden mukaan. Huomioimme jokaisen ryhmän erikoistarpeet ja -toiveet ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt. Etukäteen varatut kuljetukset, retket ja ruokailut helpottavat ohjelman sujuvuutta ja ryhmä pysyy aikataulussaan.
Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä. Matkalle lähtö on helppoa, vaivatonta ja turvallista, koska ohjelma suunnitellaan ennakkoon täysin valmiiksi viimeistä silausta myöten.
Tiesitkö, että voit saada ryhmämatkan edut ja hinnat jo kahdeksan matkustajan ryhmille? Siksi tarjousta kannattaa pyytää jo pienemmällekin porukalle.

Meri-Lapin Matkatoimisto on alueensa ainoa täyden palvelun matkatoimisto, josta saat kaikki matkustamiseen liittyvät palvelut; mm. lento-, juna-, bussi- ja laivaliput, hotellit sekä viisumit. Tule neuvottelemaan kanssamme eri mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Meiltä saat kokenutta ja luotettavaa palvelua. Meri-Lapin Matkatoimisto on toiminut vuodesta 2009 ja on turvallinen yksityinen matkatoimisto. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus.

Yritys on Suomen Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisterin jäsen ja asettanut vaatimat täydet vakuudet sinne (rek. tunnus 3416/09 Mj Mv). Meri-Lapin Matkatoimisto on IATA-valtuutettu ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen (rek. tunnus 44415).