Skip to content
meri lapin matkatoimisto vr - Meri-Lapin matkatoimisto

Meri-Lapin matkatoimisto

pallot

Haaveiletko sinulle räätälöidystä lomamatkasta? Onko yhdistykselläsi, seurallasi, koululuokallasi, harrastus- tai kaveriporukallasi suunnitelmissa matka? Autamme matkanne suunnittelussa ja toteuttamisessa olipa sitten kyseessä kulttuurimatka kaupunkikohteessa, harjoitusleiri aurinkoisessa kohteessa, tai riemuloma rantakohteessa. Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin! Käsissämme hoituvat ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Matkaohjelma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ryhmän toiveiden mukaan. Huomioimme jokaisen ryhmän erikoistarpeet ja -toiveet ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt. Etukäteen varatut kuljetukset, retket ja ruokailut helpottavat ohjelman sujuvuutta ja ryhmä pysyy aikataulussaan.
Meillä on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestämisessä. Matkalle lähtö on helppoa, vaivatonta ja turvallista, koska ohjelma suunnitellaan ennakkoon täysin valmiiksi viimeistä silausta myöten.
Tiesitkö, että voit saada ryhmämatkan edut ja hinnat jo kahdeksan matkustajan ryhmille? Siksi tarjousta kannattaa pyytää jo pienemmällekin porukalle.

Meri-Lapin Matkatoimisto on alueensa ainoa täyden palvelun matkatoimisto, josta saat kaikki matkustamiseen liittyvät palvelut; mm. lento-, juna-, bussi- ja laivaliput, hotellit sekä viisumit. Tule neuvottelemaan kanssamme eri mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista. Meiltä saat kokenutta ja luotettavaa palvelua. Meri-Lapin Matkatoimisto on toiminut vuodesta 2009 ja on turvallinen yksityinen matkatoimisto. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus.

Yritys on Suomen Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkaliikerekisterin jäsen ja asettanut vaatimat täydet vakuudet sinne (rek. tunnus 3416/09 Mj Mv). Meri-Lapin Matkatoimisto on IATA-valtuutettu ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen (rek. tunnus 44415).

Yhteystiedot

010 422 5590
matkatoimisto@sealapland.com
Rantabulevardi 2 94100 KEMI

Suosittelemme

pallot
kolmasnainen ramiranta 19 1024x683 - Satama Open Airissa lavalle nousevat mm. odotetut Kaija Koo ja Lauri Tähkä!

Satama Open Airissa lavalle nousevat mm. odotetut Kaija Koo ja Lauri Tähkä!

Viime vuonna loppuunmyydyn kaupunkifestivaalin lavalle nousee kesän lopulla, 31.7.-1.8.2020, 24 kotimaista tähteä!
ice floating experience in icebreaker sampo 1024x681 - Jäänmurtaja Sampo

Jäänmurtaja Sampo

Risteilyjä järjestetään joululta huhtikuun puoleen väliin. Tätä elämystä on vaikea päihittää!
couple admiring ice sculptures in snowexperience365 1024x683 - Kemin LumiLinna on nyt ympärivuotinen

Kemin LumiLinna on nyt ympärivuotinen

Kemi on tunnettu LumiLinna-kaupunkina. Nyt linnan tarina on muuttanut muotoaan, kun LumiLinna on avoinna läpi vuoden.