Perämeren Jähti

pallot

0400 696 124

info@satamankrouwi.fi

Rantabulevardi, 94100 Kemi

Perämeren Jähti takaa matkustajilleen nautinnollisia ja turvallisia purjehduselämyksiä vanhojen aikojen tapaan. Viihtyisä oleskelu- ja ruokailutila, salonki sekä moderni keittiö kokin palveluineen tekevät purjehduksesta helpon ja huolettoman. Tyylikkään salongin keulaikkunoista voivat matkustajat seurata matkantekoa. Jähdin ulkokannelta löytyy istuintilaa laivan matkustajille.
Päiväristeilyillä Jähdissä on matkustustilaa 36 henkilölle. Pidemmällä risteilyllä Jähdissä on yöpymistilat 12 matkustajalle.

Perämeren Jähti on rakennettu vuosina 2005-2007 Kemissä, vanhan 1800-luvun laivanrakennusperinteen mukaisesti. Rakentamisessa on noudatettu aikakaudelta säilynyttä tietoa rannikkolaivoista ja niiden rakenteista. Nykyajan tekniikka ja turvallisuusmääräykset on tarkasti otettu huomioon. Laivan pituus on 22 metriä ja leveys 5,3 metriä. Syväys on noin 1,9 metriä ja uppoama 37 max tonnia, matkanopeus 6-7 solmua. Käyttövoimana on 250 hevosvoiman moottori ja tuulella 150 neliön purjeala kuljettaa alusta rivakasti perinteiseen tapaan.

Tarjolla on yksilöllisiä, räätälöityjä täyshoidon sisältäviä purjehduspaketteja ryhmille ja yrityksille kesäisessä Perämeren saaristossa. Pyydä tarjous!