Kemin Lumilinna

pallot

Kemin LumiLinna on vuosittain v.1996 lähtien talvella Kemiin rakennettava maamerkki. Upeiden muurien, tornien, lumi- ja jääveistosten rakennusmateriaalina toimii merivesi. LumiLinnassa voi päiväsaikaan tutkia myös LumiHotellin huoneita, jotka ovat kaikki erilaisia. Linnan teema vaihtuu vuosittain.
Nykyisin talven ihmemaahan pääsee jopa läpi vuoden, sillä LumiLinna-alueen päärakennuksessa sijaitseva elämystila SnowExperience365 on auki vuoden jokaisena päivänä. Lumen ja jään elämykset ovat aina tarjolla Kemissä! Uusi päärakennus monipuolisine palveluineen on vihitty virallisesti käyttöön 5.3.2019 ja on avoinna läpi vuoden. LumiLinnalla on nyt mukava piipahtaa minä päivänä vuodesta tahansa.

Päärakennuksesta löydät myös paikallisten valmistamia käsityö- ja lahjatuotteita Lumilinnan omasta myymälästä, sekä Lapponian matkamuisto- ja lahjatuotemyymälän, mistä löydät paljon myös kauniita asusteita. Lisäksi LumiLinnan tiloista löytyvät ohjelmapalveluyritykset Lapland Safaris ja Sea Lapland Safaris.

Lumilinna avataan 2021!

Yhteystiedot

016 258 878
Lumilinnankatu 15 94100 Kemi

Suosittelemme

pallot

Luonto kutsuu värikylpyyn

Kaupunkikierros

Löydä merellinen Kemi