Skip to content
sauna paarakennus 2 1480x440 - Experience365 - Saunatilat

Experience365 – Saunatilat

pallot

LumiLinna-alueen päärakennus 3.krs

Kolmannessa kerroksessa toimivat upouudet saunatilat, joista avautuu hulppeat näköalat merelle. Valittavana on kaksi erillistä ryhmäsaunaa ja pienempi sauna esim. perheille tai pariskunnalle.
Saunatilojen yhteydessä on mahdollista varata myös innovatiivinen tila kokoustamiseen tai illanviettoon. Tilat toimivat erittäin hyvin mm. pikkujouluihin, after work-tilaisuuksiin tai rentouttaviin yhdessäolon hetkiin. Ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään talon puolesta. Saunaillan oheen voit varata illallisen Lumihiutale-ravintolassa tai drinkit jääbaarissa, kauneushoidot varattavissa Sea Lapland Day Spasta.

Seaside Lodge (Lumilinnan rantamaja)

LumiLinnan rantamaja ja kota sijaitsevat aivan meren tuntumassa ja ovat kotoisa ja konstailematon vaihtoehto pienemmällekin seurueelle saunailtaan tai kokoustamiseen. Lasitetuilla ulkoterasseilla voi nautiskella hämärtyvistä syysilloista ja poreammeen poreista. Rantamajan kodassa ruokaillaan tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Selkäsaaren sauna

Selkäsaaren saunamaailma koostuu kolmesta erilaisesta saunasta, joiden yhteydessä on myös terassilla paljut merinäköalalla. Kotasaunoista on valittavana ruokailukodan yhteydessä oleva perinteikäs suomalainen sauna ja terassilla oleva maisemasauna kauniine merinäköaloineen. Hieman erillään toimii hyvin perinteinen suomalainen ulkosauna vanhassa, alkuperäisyyttä kunnioittaen remontoidussa rakennuksessa. Saunat sopivat 6-10 hengelle kerrallaan. A-oikeudet, varattavissa kotamenu.

Palvelut avataan jälleen syksyllä 2020!

Yhteystiedot

016 258 878
sales@experience365.fi
Lumilinnakatu 15 94100 Kemi

Suosittelemme

pallot
laavu 1024x768 - Liikutaan luonnossa lähiseudulla

Liikutaan luonnossa lähiseudulla

Nyt suositellaan luonnossa liikkumista: hyvää kuntoa ja reipasta mieltä!
nature 3134770 1920 1024x682 - Varmistathan palveluiden avoinnaolon  – tiedote koronavirukseen liittyen

Varmistathan palveluiden avoinnaolon – tiedote koronavirukseen liittyen

visitkemi op 1024x576 - #kauniskemi-valokuvakilpailu

#kauniskemi-valokuvakilpailu

Nyt etsitään kaunista Kemiä, osallistu kilpailuun 9.-31.3.2020