Lumilinna – Saunatilat

pallot

016 258 878

sales@experience365.fi

Lumilinnakatu 15 94100 Kemi

LumiLinna-alueen päärakennus 3.krs

Kolmannessa kerroksessa toimivat upouudet saunatilat, joista avautuu hulppeat näköalat merelle. Valittavana on kaksi erillistä ryhmäsaunaa ja pienempi sauna esim. perheille tai pariskunnalle.
Saunatilojen yhteydessä on mahdollista varata myös innovatiivinen tila kokoustamiseen tai illanviettoon. Tilat toimivat erittäin hyvin mm. pikkujouluihin, after work-tilaisuuksiin tai rentouttaviin yhdessäolon hetkiin. Ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään talon puolesta. Saunaillan oheen voit varata illallisen Lumihiutale-ravintolassa tai drinkit jääbaarissa, kauneushoidot varattavissa Sea Lapland Day Spasta.

Seaside Lodge (Lumilinnan rantamaja)

LumiLinnan rantamaja ja kota sijaitsevat aivan meren tuntumassa ja ovat kotoisa ja konstailematon vaihtoehto pienemmällekin seurueelle saunailtaan tai kokoustamiseen. Lasitetuilla ulkoterasseilla voi nautiskella hämärtyvistä syysilloista ja poreammeen poreista. Rantamajan kodassa ruokaillaan tunnelmallisesti avotulen äärellä.

Selkäsaaren sauna

Selkäsaaren saunamaailma koostuu kolmesta erilaisesta saunasta, joiden yhteydessä on myös terassilla paljut merinäköalalla. Kotasaunoista on valittavana ruokailukodan yhteydessä oleva perinteikäs suomalainen sauna ja terassilla oleva maisemasauna kauniine merinäköaloineen. Hieman erillään toimii hyvin perinteinen suomalainen ulkosauna vanhassa, alkuperäisyyttä kunnioittaen remontoidussa rakennuksessa. Saunat sopivat 6-10 hengelle kerrallaan. A-oikeudet, varattavissa kotamenu.