Experience365 – Juhlapalvelut

pallot

Kemin LumiLinna-alueen uusi päärakennus palvelee monipuolisesti niin matkailijoita, kokousvieraita, kuin juhlaväkeä. Näköalaravintola Lumihiutale muuntautuvine kabinetteineen soveltuu mainiosti erilaisten juhlatilaisuuksien ja kokousten ja konferessien järjestämiseen. Varaa tilaisuutesi henkeen sopivin palvelupaketti ja kaikki lisäpalvelut meiltä ja anna meidän järjestää juhla puolestasi.

Muistathan, että ravintolan yläkerrassa on hulppeat saunatilat valoisalla oleskelutilalla ja terassilla varustettuna. Tervetulojuomat tarjoilemme mielellämme ympärivuotisessa jääravintolassamme jääpöytien ääressä. Tämä kruunaa varmasti jokaisen juhlan. Kokoustajille suosittelemme Cool break signatuuripalveluamme, jossa kokoustamisen välissä haukataan happea SnowExperience365 elämystilassa ja nautitaan sesonkiin sopiva juoma tai pieni purtava.

Olemme hullaantuneita ruuasta ja ammattitaitoinen keittiöväkemme loihtii unohtumattomia makuelämyksiä. Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet ja jokaiseen tuotamme itse maukkaat ravintolapalvelut. Juhli syntymäpäiviä, vuosipäiviä ja lomia tai järjestä erityiset tapahtumat työporukallesi. Suunnitellaan yhdessä erityinen tapahtuma innostavassa miljöössä!

Yhteystiedot

016 258 878
sales@experience365.fi
Lumilinnankatu 15 94100 Kemi

Suosittelemme

pallot

Syksy on täällä

Nauti luonnosta ja väriloistosta

Kemin kaupunginteatterin syksy 2020 starttaa Jäniksen vuosi -näytelmällä

Turvallisesti teatteriin

Kemi parantaa yrityspalveluitaan

Uusi Business Kemi -sivusto julkaistaan 4.9.