Kemin hyödyllisin kotipuutarha 2022 -kilpailu

pallot
03.05.2022 - 31.07.2022
11:00:00 - 16:00:00
Kemin kaupungin alue

Ympärivuotinen kaupunkiviljely ja lähiruoan tuottaminen Kemissä -hanke sekä aiemmin järjestetyt pihakisat ovat olleet inspiraationa leikkimieliseen kisaan, jossa tänä vuonna etsitään Kemin hyödyllisintä kotipuutarhaa.

Leikkimielisessä kilpailussa on yksi sarja ja kilpailuun voivat osallistua kaikki Kemissä sijaitsevat kotipuutarhat: yksityiset sekä taloyhtiöt, joiden kotipuutarhan hoitamisesta vastaavat asukkaat itse.

Kilpailualueena on Kemin kaupungin alue. Kilpailuun voi ilmoittautua 31.7.2022 mennessä. Ilmoittaja voi olla kotipuutarhan omistaja tai joku muu, esimerkiksi naapuri, kaupunginosayhdistys, yksityishenkilö, yritys tms. Ilmoittajan on syytä varmistaa, haluaako ilmoitettava osallistua. Osallistumisesta voi kieltäytyä. Puutarhat katselmoidaan viikon 33 alussa ja voittaja julkistetaan 19.8.2022 Elonkorjuumarkkinoiden yhteydessä.

Kilpailuun osallistuvan kotipuutarhan kuva/kuvia saatetaan julkaista Kemin kaupungin www-sivuilla. Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan kilpailuun.

Kilpailun järjestää Kemin kaupunki, kaupunkiviljelyhanke – yhteistyökumppaneina ovat Prisma Kemi sekä Lounais Lappi -lehti.

Lisätietoja Ympärivuotinen kaupunkiviljely ja lähiruoan tuottaminen Kemissä -hankkeesta täältä.

Suosittelemme

pallot

Kesä Kemissä

Tekemistä Kemissä

Kaupunkikierros