Easy Living in Kemi -konsertti

pallot
11.07.2020 - 11.07.2020
15:00:00 - 20:00:00
Meripuiston laululava
Kauppakatu 29, 94100 Kemi, Suomi

Osana Easy Living in Kemi 2020 tapahtumaa la 11.7. klo 15.00 – 20.00 kuullaan nähdään ja koetaan MeosRock in the Park tapahtuma ensimmäistä kertaa. Tervetuloa siis Kemin Meripuistoon.. Tapahtuma livestreamataan Kemin kävelykadulle ledscreenille, Facebookiin kuin YouTubeen. Linkit lähetyksiin löydät alalaidasta. Tervetuloa MeosRock in the Park:iin ja tämähän on tietysti Easy Living in Kemi henkeen täysin ilmaista!
klo 15.00 – 15.45 Trubaduuri Roope Yliaho
Roope Yliaho on 27-vuotias laulaja ja lauluntekijä Tampereelta ja hän soittaa suomenkielistä pop/rock/indietä raspin sävyllä. Musiikki on ajoittain synkkää, mutta kappaleiden takana piilee aina toivonkipinä.
Roope itse on elämänmyönteinen ja positiivinen ihminen, jolle musiikki on aina ollut yksi tärkeimmistä itseilmaisun muodoista. Roopen itsensä sanoin: “Maalaan kuvia ja tarinoita, ja haluan saada tunteita aikaan kuulijoissa.”
klo 16.00 – 17.15 Afterglow
Tiukkuvan kesäinen ja retrospektiivinen valikoima kivikovaa ydinprogea ja tilkka valtavirtaa, progahtavaa sekin.
Afterglow liikkuu muun muassa ikivanhasta Genesiksestä David Bowien kautta Wigwamiin: ulkoavaruuteen karkaavasta avaruusaluksesta tiistai-iltapäivään ja riiusteluoppaaseen.
Järeä ja originaali instrumentaatio Leslie-kaapeilla varustettuine Hammond B3:ineen, mellotron-soundeineen, Minimoogeineen ja Moog Tauruksineen vaihtelee kepeän nokkahuilun, respakellon ja raskaiden sekä helisevien kitaroiden kesken. Luvassa onkin autenttinen ja harvinainen progekeikka, jota kannattaa tulla kuuntelemaan kauempaakin. Nähkäämme lauantaina 11.7.2020 kello 16:00 Meripuistossa!
klo 17.30 – 18.45 Juicerock feat Jari Yliaho
Kemissä alkunsa saanut Juicerock täytti 2019 jo peräti kymmenen vuotta. Tänä aikana Juicerockeja on järjestetty vuosittain Kemissä, mutta myös muualla esimerkiksi Saariselällä. Pe 10.7. klo 22.00 Juicerock nähdään ja kuullaan myös Rovaniemellä ravintola Valdemarissa
Tapahtuman pääosassa on nimensä mukaisesti Juice Leskisen unohtumaton musiikki nerokkaine sanoituksineen. Eli Juicerockissa kuullaan tuhti kattaus unohtumattomia sävelmiä, oivaltavia sanoituksia ja leskismäistä tunnelmointia. Tapahtuman keskiössä on Paperitähdet-yhtye, jonka ympärille kootaan Juice Leskisen kanssa soittaneita muusikoita tai hänen musiikkinsa ystäviä. La 11.7. klo 17.30 Juicerock-tapahtumassa vieraana nähdään kitaristi Jari Yliaho.
Jari Yliaho on suomalainen kitaristi, joka on tullut tunnetuksi Juice Leskinen Slam, Juice Leskinen Grand Slam sekä Siberia-yhtyeistä. Yliaho on ollut kitaristina usealla Juicen albumilla ja soittaa kitaraa Juice Originals -kokoonpanossa joka taas ensi syksynä jatkaa konsertti kiertuettaan. Jari Yliaho tulkitsee myös Juicen kappaleen Outoon Valoon
Meos tube: Paperitähdet Acoustic, Myrkytyksen oireet
https://www.youtube.com/watch?v=Ck-OmiurSd8
klo 19.00 – 20.00 Jon Sebastian vs DonkeyBoyz
Kemin Kuningas, Kemin Kirka.. Rakkaalla rokkarilla on monta nimeä. Mutta kaikkinensa Jon Sebastian tunnetaan lähinnä hänen versioistaan legendaarisista rock-klassikoista. Tämä taitava laulaja tarjoilee sekä uudempia että vanhempi rock-klassikoita kylmien väreiden kera
DonkeyBoyz kokoonpanolla mennään energisesti rokkikukkoillen, lietsoen yleisöä riehaantumaan ja nauttimaan hetkestä. Hyviä sekä tuttuja biisejä komeasti vedettynä!
Meos tube: Jon Sebastian vs DonkeyByx, Higway star
https://www.youtube.com/watch?v=aPgzNkPAotU

Suosittelemme

pallot

Majoitu mukavasti Kemissä

Katso vaihtoehdot!

Tutustu saaristoluontoon Perämeren kansallispuistossa

Lapin ainoa merellinen kansallispuisto

Kemin sisäsatama kutsuu viihtymään!

Tutustu monipuolisiin palveluihin