Tue paikallista yrittäjää!

pallot

Viime aikoina monet yrittäjät ovat laittaneet mietintämyssyn päähänsä ja innovoineet ihan uusia tuotteita ja palveluita, joilla palvella asiakkaitaan turvallisesti ja kannattavasti koronaviruksen leviämisen estämiseen liittyvistä rajoitustoimista huolimatta. Yritykset ovat kehittäneet toimintaansa turvallisuuden ja asiakkaiden toiveiden näkökulmasta miettimällä keinoja, joilla asiakkaiden arki- ja juhlahetkiin voitaisiin tarjota sopivia tuotteita ja palveluita tänä odottamattomana ja erikoisena aikana. Kemin seudulla on iloksemme tarjolla mm. kahvila-, ravintola- ja elämyspalveluita, joita käyttämällä voi tuoda mukavasti piristystä ja vaihtelua itselle tai yllätyksenä ystävälle. Myös virtuaalisia liikuntapalveluita on tarjolla runsaasti unohtamatta useiden erikoisliikkeiden ja päivittäistavarakauppojen verkkokauppaa ja toimituspalveluita.

Yritykset tarvitsevat tukea. Voimme kaikki tukea paikallisia yrittäjiä omilla kulutusvalinnoillamme ja käyttämällä palveluita.

Nyt kannattaa suosia hankinnoissa paikallisia yrityksiä. Ohjaamalla ostoksia paikallisille yrityksille autamme säilyttämään palveluja ja työpaikkoja alueellamme.

Ihmiskontaktien välttäminenkin onnistuu, sillä monet yritykset ovat avanneet verkkokaupan ja tuotteiden kotiin toimituksen.

Lahjakorttien hankkiminen lahjaksi on myös oiva tapa tukea paikallisia yrittäjiä.

Voi miettiä onko tarpeen lakkauttaa esimerkiksi kuntosalijäsenyyttä tai vaatia rahanpalautusta perutuista tapahtumista, vai onko nyt oikea hetki nauttia vaihtoehtoisista palveluista kuten esimerkiksi monen kuntosalin tarjoamista virtuaalijumpista omassa olohuoneessa ja vaikuttaa siihen, että tuttu sali on toiminnassa myös tulevaisuudessa.

Yritykset ovat halukkaita vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Kaikki kehitysehdotukset ovat varmasti tervetulleita, joten jaathan ajatuksesi yrittäjien kanssa.

Alueellamme on aktiivisia ja innovatiivisia yrittäjiä. Monet yritykset ovat yhdistäneet voimansa, joten tarjolla on myös paljon uusia mielenkiintoisia yhdistelmäpalveluita ja -tuotteita.

Tässä muutamia esimerkkejä yritysten tarjoamista palveluista

Lahjan Paikka

Lahjan Paikka on valtakadulla sijaitseva ihana kivijalkamyymälä, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita. Myymälä on tällä hetkellä auki tilauksesta ja verkkokauppa palvelee asiakkaita 24/7. Uutuustuotteina Lahjan Paikasta on tilattavissa esimerkiksi upeita Suomessa valmistettuja pellavavaatteita eri väreissä.

Kotimaista käsityötä ovat myös ihastuttavat keraamiset murrekupit.

Lapinmeren Melontakeskus

Jäiden väistyttyä melontakausi Rytikarissa on jo aluillaan ja Lapinmeren Melontakeskus vuokraa kajakkeja ja opastaa melonnan saloihin aina lokakuulle saakka. Sopuhintaan vuokrattavana on myös nokipannuja, nuotiopaistinpannuja yms. Ja jos tarvitsee opastusta pienille patikointiretkille esim. Martimoaavalle tai muualle lähimaastoon, niin kannattaa olla yhteydessä, sillä opaspalveluakin järjestyy tarvittaessa. Vinkkejä laavuista ja lähimaastoista voi kysellä yrittäjiltä ihan ilimatteeksi. Lapinmeren Melontakeskuksen yrittäjien toiveena on, että ”luontoliikunta auttaisi meitä kaikkia ylittämään tämän omituisen ajanjakson elämässä”.

Juhlia silmällä pitäen Mummon Murkinatupa leipoo herkullisia kakkuja moneen makuun ja kotiinkuljetus mahdollinen.

Pitopalvelu Catjanne ja Erävalakia

Pitopalvelu Catjanne ja Erävalakia tekee tilauksesta lounaita, ja uutuutena asiakkaille on tarjolla Kuivanuoron Savotassa loimutettuja lohifileitä lime-vuolukerman kanssa. Välillä voi olla ihana irtautua liian tutuiksi käyneistä kotinurkista. Huippusuosion saavuttanut Irti arjesta paketti Savotassa sisältää yöpymisen, fatbiken, retkieväät, saunan, aamupalan ja kokin loihtiman illallisen mökkiin tarjoiltuna.

Rock Bar & Grill 82

Rock Bar & Grill 82 tarjoaa noutoruokana Meri-Lapin parhaita burgereita. Burgereiden kotiinkuljetuskin onnistuu Kemin ja Keminmaan alueella.

Sataman Krouwi

Sataman Krouwi valmistaa herkullista noutoruokaa lauantaisin. Tilaathan ruoan perjantaihin klo 12 mennessä, jotta menekkiin osataan varautua. Lisäksi Sataman Krouwista löytyy kannatustuotteina Jähti -pinssejä, -huiveja ja t-paitoja. Jähti -pinssin omistajat saavat pinssiä näyttämällä 5 €:n alennuksen kaikista Jähdin risteilyistä.

Lisätietoja yritysten palveluista löytyy yritysten kotisivuilta ja some-kanavista.

Kiitos kaikille yrittäjille, joiden palveluista saamme nauttia. Tuetaan paikallista!
#tuepaikallista #supportyourlocal

Yrittäjä, jos haluat tuoda yrityksesi tietoja visitkemi.fi-sivustolle, niin voit olla meihin yhteydessä tästä.

Suosittelemme

pallot
c
Kemi Card

Erikoisliikkeet

Lahjan Paikka

Kesä

Lapinmeren melontakeskus

Pitopalvelut

Mummon murkinatupa

Baarit, Ravintolat

Rock Bar & Grill 82

Juhlatilat, Ravintolat, Ryhmille, Sisäsatama

Sataman Krouwi

Ravintolat

Savotta