Skip to content

Nauti hiihtolomastasi Kemissä!

pallot

Tässä muutamia vaihtoehtoja ja linkkejä hiihtolomaviikon aktiviteeteista Kemin seudulla.

Keväthanget houkuttelevat ulos liikkumaan. Kemin ympäristö tarjoaa loistavat hiihtoladut, joiden varrella olevilla laavuilla voit liikunnan lomassa nauttia retkieväistäsi. Luistelukentillä voit kokea liikunnan iloa kaukaloissa tai vaikkapa liikennepuiston talvisessa perhepuistossa, jonka ajoradat on jäädytetty luistelijoiden riemuksi ensi kertaa. Pulkkamäet Jungossa, Ristikankaalla, sisäsatamassa ja Kallinkankaalla tarjoavat vauhdinhurmaa lapsille ja lapsenmielisille. Esimerkiksi liikennepuiston luisteluradat, Sauvosaaren kaukalo sekä sisäsataman pulkkamäki tulistelupaikkoineen sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa ja näin ollen ovat helposti saavutettavissa. Pienen ajomatkan päässä Kallinkankaan hiihtokeskuksesta löytyy myös turvallinen laskettelurinne ja oivat hiihtokoulut hiihtolomalaisille.  Lumilinna-alueella pääset tutustumaan ympärivuotiseen snowexperience365-elämystilaan ja lumilinnaan, jonka veistosten teemana on tänä vuonna “Kurkistus Tulevaisuuteen”.

Jos pakkanen paukkuu tai vettä vihmoo voi olla mukava siirtyä sisätiloihin ja käydä polskimassa yhdessä Suomen kauneimmista uimahalleista. Keila- ja tennishallin hohtokeilaus perjantaisin ja lauantaisin on mukavaa ajanvietettä vauvasta vaariin. Kaikilta radoilta löytyy pienempien keilausta helpottavat bumpperit. Halli palvelee myös tenniksen ja sulkapallon pelaajia. Kulttuurikeskuksessa voi tutustua museoiden mielenkiintoisiin näyttelyihin ja kirjaston palveluihin, unohtamatta sisäsataman upeaa jalokivigalleriaa ja sarjakuvanäyttelyä. Näytelmiä ja elokuvia tarjoavat Kemin kaupunginteatteri ja elokuvateatteri Kinopirtti.

Tutustu muihinkin visitkemi.fi– sivustolta löytyviin talviaktiviteetteihin kuten talvikalastukseen ja erilaisiin safareihin. Sivustolla on myös kattava tapahtumakalenteri alueen tapahtumista. Onnistuneen päivän kruunaa hyvä ruoka tai höyryävä kaakao. Katso sivustolta paikkakunnan kahvilat ja ravintolat.