Skip to content

Meri-Lapin Matkatoimisto – matkoja myös minulle

pallot

Asiakkaan kirjoittama artikkeli Meri-Lapin Matkatoimistosta

MERI-LAPIN MATKATOIMISTO – matkoja myös minulle

Maailma muuttuu ja me sen mukana. Uudet asiat jyräävät vanha, mutta minulle oli ilo ja onni löytää uudelleen yksi vanha asia – nimittäin matkatoimisto.
2000-luku uusine teknologioineen, sovelluksineen ja tietotekniikan mullistuksineen siirsi monet tutut ja turvalliset asiat verkkoon. Matkanjärjestäjien paperiset katalogit, esitteet ja mainokset lakkasivat olemasta. Aiemmin pimentyvien iltojen iloksi olimme koko perheen voimin etsineet katalogista juuri meille sopivaa ulkomaanmatkaa ja paikkaa johon koko perhe mahtuisi majoit-tumaan. Samalla vertailimme eri maita ja kohteita löytääksemme paikan johon haluaisimme tutustua. Vaihtoehdot löydettyämme marssimme matkatoimistoon ja pian oli matkaliput kädessä ja laukut pakattuna.
Kun esitteet, mainokset ja varaaminen siirtyivät verkoon kehittyi myös meille paine ihan itse löytää, varata ja maksaa matka verkossa, koti sohvalta käsin. Huh sitä jännitystä ja paperin määrää, jotka tulostin varmuuden vuoksi, takaraivossa jännitys siitä menikö kaikki sittenkään oikein. Ikuisen matkakuumeen kourissa uusien reissujen etsiminen ja jännitys jatkui kunnes erään kerran liittymälento Kemistä Helsinkiin tuotti niin isoja pulmia, että astuin sisään Meri-Lapin Matkatoimistoon.

Aurinkoinen ja ystävällinen vastaanotto matkatoimistossa toi heti turvallisen ja varman olon siitä, että kaikki järjestyy parhain päin – ja näin myös kävi.
Meri-Lapin Matkatoimisto myy eri matkanjärjestäjien valmismatkoja tai tarvittaessa räätälöi matkan toiveiden mukaiseksi. Matkatoimistosta voi varata lento-, juna-, bussi- tai laivalippuja, tilata hotellihuoneen ja jopa viisumit hoituvat. Meri-Lapin Matkatoimisto palvelee olitpa yksin, kaksin, yritys tai yhteisö, apu kyllä löytyy. Samalla voi olla varma, että kaikki menee oikein ja että tarvittaessa voi saada apua muutoksiin. Olo on turvallinen, matkavaraukset hoituvat helposti ja ennen kaikkea on ilo asioida ihmisen kanssa kasvokkain.
Suurella kunnioituksella suhtaudun Meri-Lapin Matkatoimiston työntekijöihin, jotka alati muuttuvissa tilanteissa jaksavat ottaa selvää asioista, varmistaa säännöt ja vaatimukset ja vielä kaiken huipuksi jaksavat hymyillen ja ystävällisesti palvella meitä jo seniori-ikään ehtineitä ”somekammoisia”, mutta niin mieluusti matkailevia ihmisiä.

Nuoremmille verkossa surffaminen on arkipäivää, mutta uskon silti, että me ihan kaikki voimme olla iloisia ja kiitollisia siitä, että meillä Kemissä on Meri-Lapin Matkatoimisto.

Meri-Lapin matkatoimisto – Sea Lapland Travel Agency Oy
Rantabulevardi 2
(Kauppakatu 29)
94100 KEMI

Puh: +358 (0)10 422 5590 tai Puh: +358 (0)10 422 5591
matkatoimisto(at)sealapland.com