Majoitu mukavasti Kemissä

pallot

Väliaikaisesti suljetut majoituspalvelut toivottavat taas vierailijoita tervetulleiksi. Merellisen Kemin monipuolinen majoitustarjonta takaa makoisat yöunet lomalaisille. Valittavanasi on mökkimajoitusta kivenheiton päässä keskustasta, ylellisiä lasivilloja merenrannalla, persoonallisia huoneita ja huoneistoja putiikkihotellissa tai laadukasta hotellimajoitusta paikkakunnan hotelleissa.

Avoinna olevat majoitusvaihtoehdot

Persoonallinen Putiikkihotelli 1932

Kemin asemanpuistossa, suuren suosion saavuttaneen Cafe Hertan yläkerrassa on yksilöllisesti & reilulla ripauksella luksusta sisustettuja hotellihuoneita. Kauniisti historiaa henkivä rakennus on rakennettu vuonna 1932. Alueelta löytyy myös erillään omassa rauhassaan ratapihan eteläisessä päädyssä sijaitsevia, omalla keittiöllä ja kylpyhuoneella varustettuja huoneistoja. Tästä löydät vaihtoehtoja Putiikkihotellin valikoimasta.

 

Savotta tarjoaa mökkimajoitusta

Savotan mökit ja leirintäalue sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä luonnon helmassa noin 8 kilometriä kaupungin keskustasta. Kaikki mökit on remontoitu toukokuussa 2017 ja mökeissä on keittomahdollisuus. Asiakkaille vuokrattavana “läskipyöriä” läheisten luontoreittien valloittamiseen ja kaloja narramaan tai muuten vain soutelemaan pääsee Savotan rannasta vuokrattavilla venooteilla. Katso tästä tarkemmat kuvaukset majoitusvaihtoehdoista ja palveluista.

Kemin uusin hotelli, Hotelli Toivola

Kemin keskustan läheisyydessä sijaitseva uusi perheomisteinen hotelli Toivola toivottaa vieraat tervetulleeksi. Hotellin toiminta rakentuu hyvän palvelun ja joustavan ajattelun ympärille. Tämän mahdollistaa koko yrittäjäperheen mukana olo. Hotellin nykyaikaiset puitteet, laajavalikoima erikokokoisia huoneita, asiakassauna, autopaikat ja yksilöllinen palvelu takaavat mieleisen oleskelun. Tarkempaa tietoa huoneista ja palveluista löytyy sivustolta.

Hotellit, Merihovi ja Scandic sekä LumiLinna-alueen Seaside Glass Villat avaavat ovensa heinäkuussa

Idyllinen Hotelli Merihovi

Keskeisellä paikalla Kemin keskustassa sijaitseva nostalginen ja kodikas hotelli Merihovi avaa ovensa maanantaina 6.7. Kemin ydinkeskustan palvelut ovat hotellin välittömässä läheisyydessä, eikä rautatieasemaltakaan ole hotellille matkaa kuin 500 metriä. Idylliseen Sisäsatamaan, jossa voi nauttia Perämeren pärskeistä ja rantaravintoloiden lämpimästä tunnelmasta, kävelee hotellilta n. 10 minuutissa. Lisätietojan hotellista löytyy tästä.

 

Ylellistä majoittumista merenrannalla Seaside Glass Villat

LumiLinna-alueen merenrantahuvilat sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä Kemin keskustasta ja kemiläisten olohuoneeksikin kutsutusta viihtyisästä Sisäsatamasta ja alueen tarjoamista merellisistä aktiviteeteista. Vain kiven heiton päässä Villojen portailta löytyy Suomen kauneimpien uimarantojen joukkoon listattu Mansikkanokan uimaranta sekä luonnonläheinen Sauvosaaren urheilupuisto. Majoittujille ilmainen vierailu SnowExperience365- tilassa. Lisätietoja Villoista ja LumiLinna-alueesta löytyy tästä.

 

Scandic Kemi – viihtyisä hotelli kaikilla mukavuuksilla

Kemin keskustassa, meren äärellä sijaitseva Scandic avautuu 30.6. Erinomaisen sijaintinsa ansiosta hotelliin on helppo tulla ja kaupungin palvelut ovat ihan vieressä. Osassa huoneista on merinäköala ja osassa oma sauna. Perinteikäs hotelli tarjoaa viihtyisän hengähdyspaikan hyvällä palvelulla. Lisätietoja Scandicista löytyy tästä.

 

 

Tutustu myös näihin:

pallot
tahti
Suosittelemme
c
Kemi Card

Nähtävyydet, Museot ja näyttelyt, Sisäsatama

Kemin Jalokivigalleria ja Sarjakuvanäyttely – The Arctic Gems & Comics

Sisäsatama, Kesä

Kemin sisäsatama

Luontoreitit

Kiikelin lähimetsä

Sisäsatama, Kesä, Risteilyt

m/s LEILA

Risteilyt, Kesä, Ryhmille, Sisäsatama

Perämeren Jähti

Sisäsatama, Kesä

Safaris Cafe vuokraustoiminta

Kesä

Seadventures Vesiurheilukeskus

tahti
Suosittelemme
c
Kemi Card

Nähtävyydet

SnowExperience365