Skip to content

Kemin kaupunginteatterin kevät

pallot

Kemin kaupunginteatterin kevätkauden ensimmäinen ensi-ilta on Päivi Kolmosen kirjoittama ja ohjaama KAHLO – Sirpaleita naistaiteilijan elämästä -monologi. Se avaa näkymiä meksikolaisen kuvataiteilija Frida Kahlon elämään, jota leimasivat tuskalliset raitiovaunuonnettomuudesta johtuvat kivut, ja intohimoinen rakkaus Diego Riveraan. Esitykset ja lippuvaraukset Aineen Taidemuseo, Torikatu 2, Tornio. Puh. 050 594 6868.

Kemin Pirtin näyttämölle nousee tänä keväänä Arto Paasilinnan romaaniin perustuva Jäniksen vuosi, komedia käpälämäestä. Tässä vauhdikkaassa ja iloittelevassa tulkinnassa ääneen pääsee siiderin ystäväksi ja loistavaksi karaokelaulajaksi paljastuvan jäniksen lisäksi lukuisia muitakin nisäkkäitä. Luvassa on hersyvää huumoria, vauhtia ja maagista realismia.

Mauri Kunnaksen Apua, merirosvoja! on suunnattu yli 3-vuotiaille katsojille. Esitys on tilattavissa 2.4. alkaen päiväkoteihin ja kouluihin. Kemin LumiLinnasta voi kysyä Apua, merirosvoja! elämyspaketteja. www.experienve365.fi ja puh. 016 258 878.

Lisäksi loppukeväästä tulossa Anne Angerian kirjoittaman paikallinen uutuuskomedia Mamman ministeri sekä Kemin kaupunginteatterin nuorisolinjan esittämänä Tulevaisuuden toivot -mekö? ensi-illat.

Katso koko kauden esityskalenteri ja liput tästä.