Hiihtoloma Kemissä

pallot

Kemissä tapahtuu hiihtolomaviikoilla:

2.-4.3 Kevätmarkkinat Täiköntorilla klo 10-15, lisätietoa

4.3. Taikuriesitys Kulttuurikeskuksessa klo 13-14, lisätietoa

Koko perheen tapahtuma, vapaa pääsy!

 

11.3. Talvitapahtuma Perhepuistossa klo 12-15, lisätietoa

Koko perheen ulkoilutapahtuma, jossa on poniratsastusta, poniajelua, makkaranpaistoa, musiikkia ja luistelua.

 

11.3. Lumiukkopilkit Sisäsatamassa klo 11-14

Kaikille avoin pilkkitapahtuma Kemin sydämessä merenrannalla Sisäsatamassa.

Katso kaikki tapahtumat täältä.

 

Kemin LumiLinna ja Talvipuisto

Kaikille avoin Talvipuisto palvelee isompia ja pienempi lumella leikkijiä, pääset laskemaan donitsilla mäkeä, kokeilemaan curlingia ja seikkailemaan lumilabyrintissa. Vapaa pääsy! Lumilinnan kahvilassa voit nauttia kaakaota ja herkkuja.

 LumiLinna-alueelta löydät talvi-LumiLinnan, ympärivuotisen Experience365-elämystilan, Lumihiutale-ravintolan ja upeat merenrantahuvilat. LumiLinna-alueella riittää ihasteltavaa talvilomalla helposti koko päiväksi. KemiCardista löydät LumiLinna -liput tarjoushintaan. 

Jäänmurtaja Sampo 

Jäänmurtaja Sampo tarjoilee todella uniikin elämyksen. Ihmettele laivan kannella, kuinka jää murtuu murtajan alla. Halutessasi pääset myös kellumaan jäälohkareiden sekaan.  

Selkäsaaren latukahvila

Mikäli kaipaat lomalle myös aktiivisempaa tekemistä, on Kemissä tarjolla tasaista hiihtolatua reilun 100 kilometrin edestä. Aurinkoladut jäällä hellivät hiihtäjää ja Selkäsaaren latukahvila palvelee Selkäsaaressa lauantaisin ja sunnuntaisin 18.2 lähtien klo 11-16.

Kemissä hiihtosuksia voi vuokrata

Susanna Chazalmartin Sataman Krouwi. Sataman Krouwin aukioloaikojen ulkopuolella tiedustelut: 040 554 8580 / Susanna tai [email protected]

Marko Vapa, e-Coach 040 538 8132 

Risto Kantola Pohjolan Safarit – Nordic Safaris 0400 692 301

Jäätä pitkin pääsee myös lumikengillä joita voi vuokrata:

Risto Kantola Pohjolan Safarit – Nordic Safaris 0400 692 301

Savotta

Pohjanranta

Fatbike on myös oiva väline tutustua lähiseudun luontoon, fatbikeja voi vuokrata:

Risto Kantola Pohjolan Safarit – Nordic Safaris 0400 692 301

Savotta

Kallin hiihtokeskus

Laskettelu 

Kemistä noin 10 minuutin ajomatkan päässä Keminmaassa sijaitsee Kallin hiihtokeskus. Kallilla voi lasketella tai hiihtää. Kallin laskettelurinne sopii hyvin pienillekin lapsille. Mikäli kaipaa hieman isompiin rinteisiin, kannattaa suunnata Ylitornion Aavasaksalle laskettelemaan. Aavasaksalle on Kemistä autolla matkaa noin 100 km, eli päivän aikana ehtii hyvin käydä reissun laskettelemassa. 

Satamakonttorin sauna ja avanto 

Kemin Sisäsatamassa sijaitseva sauna palvelee läpi hiihtolomaviikon aina sunnutaihin saakka. Tarkista aukiolot https://www.facebook.com/satamakonttorioy

Elokuvateatteri Kinopirtti

Kemin keskustassa sijaitseva Kinopirtti tarjoaa monipuolista leffaelämystä lapsille ja aikuisille. Erikoisuutena VIP-tuolit lisämaksusta, jossa saat rentoutua ja nostettua jalat ylös. Mitä mentäisiin katsomaan? Katso esitysajat täältä.

Kemin Uimahalli ja keilahalli

Mikäli pakkanen yltyy liian kovaksi, tai mieli halajaa muuten vain sisätiloihin, niin Kemistä löytyy upea kylpylämäinen uimahalli. Uimahallissa on liukumäki, kiipeilyseinä ja hyppylautoja. Kemin uimahallissa vierähtää vauhdikkaassa menossa helposti useampikin tunti.  Myös Kemin keilahalli tarjoaa mahtavat puitteet. Keilahallissa on tarjolla hohtokeilausta viikonloppuisin.

Ravintolat ja kahvilat 

Kaupungista löydät monipuolisen ravintolatarjonnan. Makuja löytyy niin Italiasta, Aasiasta kuin Lapistakin. Täältä löydät kaikki Kemin kahvilat ja ravintolat.  

Nähtävyydet, Museot ja näyttelyt 

Kemissä on taidemuseo ja historiallinen museo, joihin on molempiin vapaa pääsy. Pieni kaupunkikierros tutustuttaa sinut Kemin tärkeimpiin nähtävyyksiin pienen kävelylenkin merkeissä.  

 

Lataa KemiCard ja löydä kaupungin palvelut yhdestä paikasta.  

Aktiviteeteista ja varauksista tietoa täällä!

 

Tervetuloa viihtymään Kemiin!