Yleistä
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN
PVM
0,00 €

Usein kysyttyä

Kulkuyhteydet

Miten pääsen Kemiin?

Kemiin on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Kemiin pääset junalla, lentokoneella tai bussilla. Kemin rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä LumiLinna-alueesta ja hotelleista. Kemi-Tornio lentokentälle on matkaa 6 km - noin 10 minuuttia taksilla.

Tässä muutamia matka-aikoja:

  • Lentoaika Helsinki-Kemi noin 1 tunti 15 minuuttia
  • Ajo-aika Rovaniemi-Kemi (juna/bussi/auto) noin 1 tunti 30 minuuttia.
  • Ajo-aika Kittilä-Kemi (bussi/auto) noin 3 tuntia 30 minuuttia.
  • Ajo-aika Haaparanta/Ruotsi - Kemi noin 25 minuuttia.

Kuinka kaukana bussi- ja rautatieasema ovat LumiLinna-alueesta ja Merenrantahuviloista?

Matka on noin 1,2 kilometriä.

Kulkeeko LumiLinna-alueelle linja-autoa?

LumiLinna-alueelle ei kulje julkista liikennettä, mutta se on lyhyen kävelymatkan päässä juna- ja bussiasemista. Linja-autoasemalla, vajaa 150m päässä rautatieasemalta sijaitsee myös taksiasema.

Varaaminen ja maksaminen

Täytyykö minun tehdä varaus etukäteen?

Saatavuuden varmistamiseksi, suosittelemme, että varaat majoituksemme ja ohjelmamme hyvissä ajoin, vähintään 2 arkipäivää ennen saapumistasi.
Viimehetken varauksista voit olla yhteydessä myyntitoimistoomme p. 016 258 878. Voit myös tiedustella saatavuutta ja tehdä varauksen suoraan LumiLinna-alueen palvelurakennuksessa tai myyntitoimistossamme Kemin Jalokivigalleriassa. Huomioithan, että jäänmurtajaristeilyjen varaukset on tehtävä myyntitoimistomme kautta, emme tee varauksia satamassa ennen laivan lähtöä.

Saavatko lapset alennusta?

Useimmissa majoitus- ja aktiviteettituotteissamme on n.40% alennus aikuisen hinnasta 4-11-vuotiaille lapsille, 3-vuotiaat ja nuoremmat osallistuvat veloituksetta. Lasten alennusprosentti ei päde majoitusvaihtoehtoihin ja aktiviteetteihin, joissa tuotteesta maksetaan ryhmähinta.

Mitä jos joudun perumaan varaukseni?

Miten maksan tilauksen?

Verkkokaupassamme ja myyntitoimistomme kautta tehtyjen ennakkotilauksien maksuvälieinä käyvät Visa ja Mastercard luotto- ja debit-korit, suomalaisten pankkien verkkomaksut, lasku ja osamaksu, sekä Pivo, Mobile Pay ja Masterpass mobiilimaksut.

Mitä maksutapoja hyväksytte toimipisteissänne?

Meillä käyvät käteinen, Visa ja Mastercard luotto- ja debit-korit, Smartum-setelit ja -kortti, TYKY+ -setelit, ePassi, sekä Alipay mobiiliapplikaatio.

Moottorikelkkasafarit 

Voivatko lapset osallistua moottorikelkkasafarille?

Lapset ovat tervetulleita useimmille safareillemme. Tuotekuvauksilla ilmoitetaan sopiiko tuote lapsille ja onko lapsille ikärajoitusta.

Lähtökohtaisesti lapset istuvat safarilla oppaan vetämässä reessä. Yli 140cm pitkät lapset voivat istua vanhemman takana kelkassa, jos lapsen kädet yltävät vanhemman ympäri ja jalat yltävät astinlautaan. Huomioitavaa on, että lapsen istuessa kelkan kyydissä tulee hänestä maksaa aikuisen hinta. Opas tekee lähtötilanteessa lopullisen päätöksen voiko lapsi istua kelkan tai reen kyydissä.

Minkä ikäinen saa ajaa kelkkaa?

Kuskin tulee olla täysi-ikäinen.

Kauanko kelkoilla saa ajaa?

Ajoaika riippuu matkan pituudesta ja ohjelman sisällöstä. Tarjoamme ohjelmia tunnin aloittelijaretkistä useiden tuntien pituisiin safareihin.

Mitä jos kelkka vahingoittuu safarin aikana?

Asiakkaalle tulee korvattavaksi omavastuu osuus, summa riippuu safarin tarjoavasta alihankkijastamme. Safariyhtiöt voivat tarjota ennen safarin alkua lisävakuutusta, jolla voit pienentää omavastuun osuutta.

Mitä jos loukkaannun safarin aikana?

Muut

Miten minun kannattaisi pukeutua talvi-aktiviteetteihin?

Talvella suositellaan kerrospukeutumista: aluskerrasto, lämmin fleecekerrasto, topatut tuulen- ja vedenpitävät ulkovaatteet, hanskat, pipo, kaulahuivi ja lämpimät, hyvin pitävät talvikengät.

Useimmat talvi-aktiviteettimme sisältävät lämpimän safari-asun aktiviteetin ajaksi. Yöpyessäsi LumiHotellissa tai merenrantahuviloissamme voit vuokrata meiltä safari-asun vierailusi ajaksi.

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai ohjelmaa, ota yhteyttä myyntitoimistoomme.
Etkö löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä Chatin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.