Seikkailujen Saari
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Seikkailujen Saari

Seikkailujen saari sijaitsee aivan kaupungin läheisyydessä, mutta omassa rauhassaan tarjoten luonnon rauhan, yksityisyyden ja ikimuistoiset seikkailut. Talvella Seikkailujen Saari sijaitsee lyhyen matkan päässä LumiLinnasta. Päästäksemme saarelle, ylitämme jäisen meren mukavissa ja lämpimissä Olokoissa. Saaren hiljaisuudesta ja koskemattomasta luonnosta voi nauttia lumikenkäillen tai hiihtäen. Nälän voi taltuttaa paistamalla makkaraa tai lättyjä avotulilla tai saaren tunnelmallisessa kodassa ohjatun ohjelman mukana. Kesällä saareen pääsee vaikkapa perinnelaivalla tai meloen. Saunaillat ovat mahdollisia ympäri vuoden. Pulahdus raikkaassa merivedessä tai avannossa kruunaa päivän. Saarella on kesäisin ja syksyllä mukavat kävelyreitit, jotka talvella muuntautuvat hiihtoladuiksi. Syksy tuo mukanaan ruskan, marjat ja sienet.

 
 

Kesän Ryhmäohjlemat

1.5.2017–31.10.2017

Meri-Lapin makuja

Kemissä meri ja metsät kohtaavat. Täällä syntyy Meri-Lapin ainutlaatuinen maisema, jossa karu saaristo ja mantereen vihreä kulta ovat liki toisiaan. Matkalla Seikkailujen saarelle kuulet tarinoita Meri-Lapin alueelta. ja perille saavutuasi pääset herkuttelemaan avotulella valmistetulla lohella perinteiseen tapaan.

Kesto: 3 tuntia Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä

Saaren sauna ja ruokailu Saarikodalla

Sauna kuuluu erottamattomana osana suomalaiseen kulttuuriin. Saaren saunassa rentoudut kaukana kaupungin hälystä, luonnon helmassa. Saunan jälkeen nautitaan kolmen ruokalajin ateria Saarikodan lämmössä.

Kesto: 3 tuntia Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä

Suomi-ilta Seikkailujen saarella

Astu veneeseen ja seilaa Seikkailujen saarelle, jossa ohjelma jatkuu luonnon helmassa. Pääset kokeilemaan kalaonneasi, paistamaan makkaraa nuotiolla ja etsimään luonnon antimia – tai nauttimaan keskiyön auringosta tai ruskan väreistä saaren metsissä.

Saatavilla: 1.5.-30.9.2017 Kesto: 3 tuntia Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä

Lisäpalveluna suosittelemme:

Lisäohjelmavalikoimamme sisältää useita 60-90 min kestoisia aktiviteetteja, Suomi-illan yhteispituus säilyy lisäohjelman pituudesta riippumatta kolmessa tunnissa.

Kävelyretki Seikkailujen saarella

Seuraa opasta ja lähde kävelyretkelle Seikkailujen saaren metsiin. Marjastusaikaan pääset myös maistelemaan metsän antimia. Retken pituus ja tahti määrittyy osallistujien toiveiden mukaan

Kesto: max 60 min

Maastopyöräretki ja jalkakylpy luonnon helmassa

Tutustu Seikkailujen saareen opastetulla maastopyöräretkellä! Pyöräilyn jälkeen rentoudut leirinuotiolla ja nautit pohjoisten yrttien voimasta jalkakylvyssä.

Kesto: 60-90 min

Kesän riemuja

Nauti Seikkailujen saaresta pyöräillen, sup-laudalla ja marjoja poimien – tai testaa kalastustaitojasi!

Kesto: 60-90 min

Meloen ja veneellä Seikkailujen saarelle

Valloita Perämeri meloen! Oppaamme johdattavat melojat Kemin Sisäsataasta kohti Seikkailujen saarta, jossa rantaudutaan jaloittelemaan. Pääset kokeilemaan kalaonneasi ja samoilemaan saaren metsissä. Ajankohdasta riippuen voit kokea keskiyön auringon taian, poimia marjoja tai sieniä – tai nauttia saariston ruskasta. Retkimakkarat paistetaan tietenkin nuotiolla.

Ohjelma voidaan toteuttaa joko sekä meno- että paluumatka meloen tai jakamalla ryhmä osiin meno/paluu vuorotelleen meloen/veneellä.

Ryhmäkoko: Meloen: 4-10 henkilöä. Meloen ja veneellä: 15-20 henkilöä

Ryhmäohjelmien lisätiedot ja varaukset myyntitoimistostamme sales@visitkemi.fi tai 016 258 878. Toteutamme myös useimmat viikko-ohjelmamme aktiviteeteista ryhmille räätälöityinä!