0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM
VARAA VERKOSSA
PVM

LumiHotelli sosiaalisessa mediassa: facebooktripadvisor

 

Olokolo

Majoitu tähtitaivaan alla – lämpimästi ja mukavasti 1-2 hlön Olokolossa. Lämpimät Olokolot tarjoavat mahdollisuuden nukkua makuupussissa pehmeiden lampaantaljojen päällä, ylläsi lasikatto ja pohjoinen yötaivas – onnekkaimmat voivat nähdä myös revontulet!

Majoitushinta sisältää LumiLinnan pääsylipun, yöpymisen ja aamiaisen. Lisäpalveluna esimerkiksi kolmen ruokalajin illallinen LumiRavintolassa. Päärakennus on avoinna 24h ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. 

 

 

Hyödyllistä tietoa Olokolossa yöpyjille

Olokolot sijaitsevat LumilLinna-alueella. LumiLinna sijaitsee Kemissä Mansikkanokalla osoitteessa Lumilinnankatu 15 (aikaisempi: Mansikkanokankatu 17). LumiLinna on kävelyetäisyydellä hotelleista, kaupungin palveluista ja rautatie - ja bussiasemasta. Automatka lentokentältä Linnalle kestää n. 10 minuuttia.

LumiHotelliin ja Olokoloihin sisäänkirjautuminen on mahdollista klo 10.00 alkaen. Olokolot ovat asiakkaiden käytössä klo 21 jälkeen. Uloskirjautuminen tapahtuu aamulla klo 10.00 mennessä.

Alueella on LumiLinnan päärakennus, joka on avoinna 24h ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Päärakennuksessa sijaitsevat wc-, suihku- ja pukutilat, aamiaishuone, pieni oleskelutila ja kahvio, sekä palvelupiste, jossa myös sisäänkirjautuminen Olokoloihin tapahtuu. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00– 9.00.

LumiLinna-vierailulle on hyvä pukeutua lämpimin talvivarustein. Makuupussit on suunniteltu arktisiin olosuhteisiin soveltuviksi ja niissä on vaihdettava fleece-lakana. Olokolo on lämmitetty, joten niissä ei tule kylmä. Makuupussin käyttöneuvoja ja muita käytännön vinkkejä saat henkilökunnaltamme joka ilta päärakennuksessa järjestettävässä majoitusinfossa!

Olokoloon suositellaan otettavaksi mukaan vain välttämättömimmät tarvikkeet. Laukkusäilytys on päärakennuksessa.

Suomen ulkopuolelta tulevat vieraat tarvitsevat passinsa majoituskorttia täytettäessä.

Tupakointi on kiellettyä Olokoloissa.

olo1

Saatavilla

21.1.2017-9.4.2017
Check in: Alkaen klo 10.00
Check out: Ennen klo 9.00

Yhteystiedot

Osoite: LumiLinnankatu 15, 94100 Kemi
(ent. Mansikkanokankatu 17)
Puhelin: 040 831 8273

Varaukset ja lisätiedot

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: 016 258 878 (Ma-Pe 8.00-16.00)