Tule meille töihin
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Tule toteuttamaan ainutlaatuisia arktisia elämyksiä kanssamme!

Kemin Matkailu Oy onvahva Kemissä toimiva yhtiö, jonka toimiala on matkailu ja päätuotteet Jäänmurtaja Sampon risteilyt ja Kemin Lumilinna. Lisäksi yhtiö hoitaa Jalokivigallerian näyttelyä, Joulupukin Satamakonttoria, Lumilinna-näyttelyä, toteuttaa omien kohteiden ravintolapalvelut ja on mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa. Vuonna 2018 käynnistyy mittava matkailun kehittämishanke, kun Lumilinnan ympärivuotisen osan rakentaminen alkaa. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta. 

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Työtä on tarjolla tällä hetkellä pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta kehitämme palveluitamme koko ajan myös kesä- ja syksykauteen. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin. Työtehtäviä on tarjolla seuraavan kerran talvikauteen 2018-2019 ravintola-, asiakaspalvelu-, opastus- kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme - avoinna on yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteissä eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

Kaikissa tehtävissä arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, kielitaitoa (vähintään englanti, lisäksi erityisesti saksa, ranska, espanja, kiina), matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa. 

Myyntipäällikkö

Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme myyntipäällikköä vastaamaan matkailuyhtiömme kansainvälisestä B-to-B ja B-to-C myynnistä.

Lue lisää

Tehtäväsi pääpaino on kuluttaja- ja FIT-myynnissä. Vastuullesi kuuluu myynnin suunnittelun ja myyntityön lisäksi sopimusten laatiminen ja asiakassuhteiden hoito. Tulet toimimaan myyntijohtajan alaisuudessa, läheisessä yhteistyössä myynnin esimiehen ja yrityksen vastuuhenkilöiden kanssa.

Edellytämme kokemusta niin b-to-c, kuin b-to-b-myynnistä ja näyttöä tuloksellisen myyntityön tekemisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Kokemus matkailutoimialasta on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, intohimoa myyntiin, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Esittelet innokkaasti yrityksemme laajaa palveluvalikoimaa kohderyhmille, osaat kuunnella asiakasta ja viedä kaupat päätökseen tehokkaasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, olet aktiivinen ja aloitekykyinen tiimipelaaja. Edellytämme myös vastuullisuutta, laajojen kokonaisuuksien myyntiosaamista ja halua kehittyä.

Haemme hyvää tyyppiä, joka valloittaa asiakkaat omalla persoonallaan. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä ja omaat positiivisen sekä energisen asenteen. Sinulla on halu ja kyky haastaa itsesi tulosten eteen ja innostat myös muut tulokselliseen myyntiin. Nautit liikkuvasta työstä ja olet valmis joustamaan. Työ vaatii matkustusvalmiutta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti vähintään englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hyödynnät digitaalisia työvälineitä ja toimintamalleja työssäsi.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen, kehittävän, hauskan ja mielenkiintoisen näköalapaikan kovaa kasvua tekevässä Kemin Matkailu Oy:ssä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tuloksiin. Onnistumistasi tukevat vahvat palvelukonseptimme, innostuneet ja osaavat kollegat ja hiotut matkailutuotteet kuten; Kemin Lumilinna ja jäänmurtaja Sampo. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Hakuaika 15.3. saakka.

 

Jätä avoin hakemus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., liitä mukaan CV. Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme Anne Pietilä anne@visitkemi.fi sekä 040 746 2557.