Tule meille töihin
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN
PVM
0,00 €

Tule toteuttamaan ainutlaatuisia arktisia elämyksiä kanssamme!

Kemin Matkailu Oy on vahva Kemissä toimiva yhtiö, jonka toimiala on matkailu ja päätuotteet Jäänmurtaja Sampon risteilyt ja Kemin Lumilinna. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta. Lisäksi yhtiö hoitaa Jalokivigallerian näyttelyä, Joulupukin Satamakonttoria, Seikkailujen Saarta ja Teatteriravintolaa. Kemin matkailu Oy myös toteuttaa omien kohteiden ravintolapalvelut ja on mukana erilaisissa matkailualan yhteistyöverkostoissa ja hankkeissa. Rakennamme parhaillaan ympärivuotista LumiLinna-rakennusta, joka avautuu vuoden 2018 loppuu mennessä. Tämä on erittäin mittava matkailun kehittämishanke ja mahdollistaa ympärivuotisen matkailun kehittämisen ja henkilöstön työllistämisen paremmin läpi vuoden. 

Luomme ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme! Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita kansainvälisessä elämysmatkailussa. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Palkkaamme henkilökuntaa seuraavan kerran ensi talveksi. Paikat tulevat hakuun syksyllä 2018. Seuraathan ilmoitteluamme. 

Työtä on tarjolla tällä hetkellä pääsääntöisesti talvisesonkiin, mutta kehitämme palveluitamme koko ajan myös kesä- ja syksykauteen. Tavoittelemme vilkasta ympärivuotista matkailutoimintaa Meri-Lappiin. Työtehtäviä on tarjolla seuraavan kerran talvikauteen 2018-2019 ravintola-, asiakaspalvelu-, opastus- kunnossapito-, vastaanotto- ja siivoustöissä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme - avoinna tulee olemaan yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä. Moniosaajille työtä on tarjolla paremmin läpi vuoden.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja on avoinna kaikissa toimipisteissä eri tehtävissä ja eri vuodenaikoina. Harjoittelun voit suorittaa myös useammassa toimipisteessä/tehtävässä.

Kaikissa tehtävissä arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa.  matkailijoiden kanssa työskennellessämme tarvitaan myös kleitaitoa. Edellytämme, että puhut vähintään englantia. Kielitaidon ei tarvitse olla huippuluokkaa, kunhan ihmisten kanssa tullaan toimeen. Lisäksi kaipaamme erityisesti kiinan, saksan, espanjan ja ranskan kielen taitoisia. 

 

Jätä avoin hakemus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., liitä mukaan CV. Huom: palkkaamme henkilökuntaa seuraavan kerran ensi talveksi. Paikat tulevat hakuun syksyllä 2018. Seuraathan ilmoitteluamme.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkömme Anne Pietilä anne@visitkemi.fi sekä 040 746 2557.