0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM
VARAA VERKOSSA
PVM

LumiLinna sosiaalisessa mediassa: facebooktripadvisor

 

LumiRavintola

LumiRavintolassa nautit päivän lounaan tai kolmen ruokalajin illallisen upeassa ja ainutlaatuisessa miljöössä. Ravintolasalit ovat koristeltu joka vuosi linna teemaan sopivin lumiveistoksin ja -kaiverruksin. Takaamme unohtumattoman elämyksen jääpöytien ääressä ateriasta nauttien ja jääbaarissa siemaillen jääkuksasta virkistävää drinkkiä tai mukavasti lämmittävää linnan herkkukaakaota.

Ravintolan Jääbaarista saa kuumia ja kylmiä juotavia sekä pientä makeaa aina LumiLinnan aukiollessa. Päivän lounaan voi nauttia ilman ennakkovarausta. Mikäli haluat nauttia maukkaan illallisen jääpöydän ääressä, huomioithan että tilaus tulee aina tehdä vähintään vuorokausi ennakkoon. LumiLinnan sisäänpääsymaksu lisätään LumiRavintolan menuhintaan.

Ruokailu onnistuu varauksesta myös isommilta ryhmiltä. LumiRavintolassa voidaan järjestää myös monenlaisia yksityistilaisuuksia.

lumiravintola2014

Sijainti

  • LumiLinna 2017 sijaitsee uudella paikallaan Mansikkanokalla, silti kävelyetäisyydellä Kemin keskustasta, paikallisista hotelleista ja rautatie- sekä bussiasemasta. Matka lentokentältä linnaan kestää autolla n. 10 minuuttia.
  • LumiLinna-alueeseen kuuluvat LumiHotelli, LumiKappeli sekä LumiRavintola.

Palvelut

  • Linnan pääportti ja lipunmyynti ovat avoinna linnakauden aikana päivittäin klo 10-18. LumiRavintolan palveluihin ei sisälly LumiLinnan sisäänpääsymaksu.
  • Lämpimät WC-tilat sijaitsevat LumiLinnan palvelurakennuksessa ja ovat LumiRavintolan asiakkaiden vapaassa käytössä. WC-tiloissa on myös lastenhoitohuone.
  • LumiRavintola on avoinna päivittäin. Tilaukset tulee tehdä vähintään vuorokausi ennakkoon. Ravintolavarauksen voit tehdä verkkokaupassa.
  • Kaikki rakennelmat on tehty lumesta tai jäästä. Sisätilojen lämpötila ravintolassa on noin -5 ˚C ulkolämpötilasta riippumatta. Ravintolaan on hyvä pukeutua lämpimin talvivarustein (toppapuku, talvikengät, käsineet sekä hattu).
  • LumiRavintolan tilat ovat täysin savuttomia.
  • Lisää kysymyksiä ja vastauksia LumiRavintolasta Usein kysytyissä kysymyksissä.
 

Aukioloajat

21.1.-9.4.2017
päivittäin klo 10.00-18.00
Muina aikoina tilauksesta

Jääbaari: 10.00-18.00
Lounas: 11.00-14.00
Illallinen: 19.00

LumiLinna sisäänpääsy

Aikuiset: 15€
Lapset: 9€ (4-11v.)
alle 4-vuotiaat ilmaiseksi

Yhteystiedot

Osoite: LumiLinnankatu 15 (ent. Mansikkanokankatu 17)
Puhelin: 040 831 8273
Varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
016 258 878 (Ma-Pe 8.00-16.00)

 

 

menu
 

 
 

Lue lisää LumiLinnasta: