Pikkujoulut ainutlaatuisessa miljöössä
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN
PVM
0,00 €

Kaupungin sopivin tila joulun ajan juhliin

Joulupukin Satamakonttori Kemin sisäsatamassa on viihtyisä ja tunnelmallinen aittarakennus, jossa Joulun taika on aistittavissa ainutlaatuisella tavalla. Aidon joulumielen voi varmistaa nautiskelemalla joulun herkuista idyllisessä miljöössä. Joulupukin Satamakonttorissa voi järjestää vaikka pikkujoulut tai joululounaan työporukalle. Päivän voi syystalvesta aloittaa myös eri tavalla nauttien yhdessä joulupuuron viihtyisässä ja jouluisessa tuvassa. Voit varata tilan myös yksityiskäyttöön! Tilassa on A-oikeudet.

Kotoisat tilaisuudet Linnan Rantamajalla

Linnan Rantamaja & Kota LumiLinna-alueella ovat varattavissa ykstityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Järjestämme niin kotoisat kokoustilaisuudet kuin rennot saunaillat. Kotoisa miljöö ja rauhalliset, sekä poreamme terassilla takaavat loistavat puiteet useaan tapahtumaan. Varattavissa myös illalliset tai lappilaiset tapakset Rantakodassa. Ruoka tarjoillaan konstailemattomasti avotulen äärellä. 

Jäänmurtaja Sampon voi varata yksityiskäyttöön

Paikallinen matkailuvaltti palvelee risteilyajan ulkopuolella ryhmille erilaisena juhlatilana. Sampolle voi varata myös maittavan menun tai kahvit seurueellesi. Sampolla voi ja kannattaa järjestää ryhmille myös opastettuja kierroksia.  Joulupuurotilaisuudet ja jouluateriat on varattava ennakkoon ja ne voi tilata kaikkiin Kemin Matkailun tiloihin. Jouluruuat on saatavilla 16.10.-22.12.2017.

Myyntitoimistolla on lisätietoa ja sitä kautta varauksen tekee helposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 016 258 878.