Anna Puu loisti LumiLinnan lavalla
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Anna Puu ja Tulikukka ihastuttivat LumiLinnassa

Launtaina järjestettiin jo toista kertaa Pohjoista Voimaa Talvikonsertti Kemissä. Esiintyjänä oli Anna Puu bändeineen ja showryhmä Tulikukka. Aina ilahduttava ja positiivista henkeä luova esiintyjä Anna Puu keräsi innokkaita kuulijoita LumiLinnan sisäpihan ja näköalatasanteen täyteen. Ennakkoon myytiin Pohjoista Voimaa etuasiakkaiden lippuja jo niin suuri määrä, että konsertti oli loppuunmyyty jo edellisenä päivänä. 

Anna Puu ja bändi osoittivat heittäytymistä esiintymällä ulkoilmakonsertissa keskellä talvea lumimuurien ympäröimänä. Anna Puu tuumasi aluksi hieman kylmissään, että etelän ihmiset eivät ole niin tottuneita talven pakkaseen kuin pohjoisen ihmiset. Keikan loputtua hän veti kuitenkin vielä encoren ja totesi innoissaan, että festarikausi Kesä 2017 on nyt Kemissä virallisesti jo aloitettu. Talvisissa olosuhteissa soittaminen on melkoinen haaste artisteille, mutta niin laulaja kuin bändin jäsenet suoriutuivat haasteesta hienosti. Yli puolituntisen keikan aikana toppavaatteisiin pukeutunut linnan väki sai nautiskella mukavan setin artistin suosikkikappaleiden soinnuista. Linnan pihalla kumisi raikuvat aplodit ja toppakintaat löivät riemukkaasti tahtia myös kappaleiden aikana. 

Illan hämärtyessä näyttävä tulishow valaisi linnan pihan. Lavalle nousi Anna Puun jälkeen showryhmä Tulikukka.  

LumiRavintolan jääpöytien ääressä maistui kuuma juoma

Talvikonsertin lipulla pääsi myös tutustumaan Kemin 22. LumiLinnaan. Oulun Energia tarjosi Oulun seudulta tuleville asiakkailleen Kemiin bussikuljetuksen ja he ehtivät hyvin tutustua linnaan ennen konserttia.

Linnan teemana on tänä vuonna Suomi100, joten linnan lumisia seiniä koristaa teemaan sopivat näyttävät lumitaideteokset. LumiRavintola keräsi innokkaita konserttikävijöitä kuumalle kaakaolle jääpöytien ääreen. Historian pisimpään ravintolasaliin mahtuu onneksi yli 200 ihmistä jääpöytien ääreen istumaan, ja uusi palvelurakennus tarjosi lämpimän tilan niille, jotka halusivat käydä lämmittelemässä linnavierailun ja konsertin välillä. LumiHotellin huoneita käytiin ihmettelemässä ja lumikappelissa ihasteltiin upeaa lumesta veistettyä suojelusenkeliä. Kappelissa oli myös hartaustilaisuus ennen konserttia. 

Muumit ovat vuorossa sunnuntaina

LumiLinnalla valmistaudutaan jo seuraavaan tapahtumaan sunnuntaina, kun Muumilaakson vieraat saapuvat linnalle. Muumipeikko ja Pikku Myy esiintyvät LumiLinnan sisäpihalla kolmeen otteeseen sunnuntaina 19.3. Muumien vierailusta on tullut jo perinne Kemin LumiLinnassa. LumiLinna on avoinna 9.4.2017 saakka päivittäin klo 10-18 ja seuraava linna rakentuu taas ensi vuoden tammikuussa. 

Konsertin järjestelysitä vastasi Kemin Matkailu Oy, Oulun Ssähkönmyynti ja Eventworks. Kuva: Markku Köngäs

 

 

 Kuva Timo Laapotti, Kemin Matkailu Oy