Tiedotteet
0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM

Aikuisia

Lapsia (4-11 vuotta)

Lapsia (0-3 vuotta)

SAAPUMINEN

Kaupungin sopivin tila joulun ajan juhliin

Joulupukin Satamakonttori Kemin sisäsatamassa on viihtyisä ja tunnelmallinen aittarakennus, jossa Joulun taika on aistittavissa ainutlaatuisella tavalla. Aidon joulumielen voi varmistaa nautiskelemalla joulun herkuista idyllisessä miljöössä. Joulupukin Satamakonttorissa voi järjestää vaikka pikkujoulut tai joululounaan työporukalle. Päivän voi syystalvesta aloittaa myös eri tavalla nauttien yhdessä joulupuuron viihtyisässä ja jouluisessa tuvassa. Voit varata tilan myös yksityiskäyttöön! Tilassa on A-oikeudet.

Kotoisat tilaisuudet Linnan Rantamajalla

Linnan Rantamaja & Kota LumiLinna-alueella ovat varattavissa ykstityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Järjestämme niin kotoisat kokoustilaisuudet kuin rennot saunaillat. Kotoisa miljöö ja rauhalliset, sekä poreamme terassilla takaavat loistavat puiteet useaan tapahtumaan. Varattavissa myös illalliset tai lappilaiset tapakset Rantakodassa. Ruoka tarjoillaan konstailemattomasti avotulen äärellä. 

Jäänmurtaja Sampon voi varata yksityiskäyttöön

Paikallinen matkailuvaltti palvelee risteilyajan ulkopuolella ryhmille erilaisena juhlatilana. Sampolle voi varata myös maittavan menun tai kahvit seurueellesi. Sampolla voi ja kannattaa järjestää ryhmille myös opastettuja kierroksia.  Joulupuurotilaisuudet ja jouluateriat on varattava ennakkoon ja ne voi tilata kaikkiin Kemin Matkailun tiloihin. Jouluruuat on saatavilla 16.10.-22.12.2017.

Myyntitoimistolla on lisätietoa ja sitä kautta varauksen tekee helposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 016 258 878.

 

Merenrantahuvilat, eli Seaside Glass Villas, sijaitsevat Kemissä uudella LumiLinna-alueella. Pienhuvilat on tehty suomalaisesta hirrestä ja lasista. Suurten lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden ja lasikaton ansiosta huvilaan tulvii valoa läpi vuoden. Sängyssä makoillessaan voi ihmetellä keskiyön aurinkoa ja ihastella pimeinä öinä tähtitaivasta ja revontulia. Huvilat sijaitsevat matkailualueella ihan Kemin keskustan tuntumassa. Aluelle nousee talvisin upea talven ihmemaa - LumiLinna ja vuoden 2018 loppupuolella avataan ympärivuotinen LumiLinna-rakennus. Aluetta ympäröi meri ja huvilatkin sijaitsevat aivan meren ääressä. Talvella meri jäätyy ja on matkailijoille suuri ihmetys. 

LumiLinna rakentuu Kemiin joka talvi. LumiLinna on täysin merivedestä rakennettu upea nähtävyys ja todellinen lumi- ja jäätaideteos. Linnan lumisten seinien sisällä avautuu kaunis LumiRavintola, joka tänä vuonna voitti World Luxury Restaurant Awards -palkinnon. LumiHotelli taas nappasi voiton viime vuonna World Luxury Hotel Awards-kisassa. 

Merenrantahuvilat - Seaside Glass Villas on ehdokas World Luxury Hotel Awards 2017-kilpailussa. Klikkaa linkkiä ja käy ystävällisesti antamassa äänesi, kiitos! Äänestysaikaa on 1.-30.9.2017.

 

 

 

Venetsialaiset alkavat maksuttomalla Kesärikonsertilla ja päättyvät upeaan ilotulitukseen

On se aika vuodesta kun illat alkavat hämärtyä, keskiyön auringon sijaan saadaan nauttia tähtitaivaasta ja jopa revontulien tanssista loppukesän taivaalla. Kemin Sisäsataman lukuisissa kesäravintoloissa tätä elokuista iltaa juhlii yleensä suuri väkijoukko ja tänä vuonna, Suomen juhlavuonna, pidot vain paranevat. 26.8. on jäljellä sata päivää sataan, joten illan ilotulistuskin on sen arvoinen.

Venetsialaisia juhlitaan pääsääntöisesti illalla, jolloin ravintoloissa voi kierrellä kuulemassa ei bändien musisointia. Meripuistossa saadaan nauttia jo perinteeksi muodostuneesta Kesärikonsertista iltapäivällä koko perheen voimin. 

Konsertti alkaa klo 15 Meripuiston laululavalla. Kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo ja solistina Heidi Kyrö. Venetsialaisten Kesärikonsertin teemana on Sata päivää sataan. Luvassa on upeita elämyksiä kemiläislähtöisen huippulaulaja Heidi Kyrön sekä valovoimaisen Kemin kaupunginorkesterin kanssa Suomi 100 hengessä. Konsertin kesto on noin 75 minuuttia ja siihen on vapaa pääsy!

Tauolla Tontun tupaan! 

Joulupukin Satamakonttori Meripusitossa on tietysti avoinna klo 11-17. Käyhän nautiskelemassa voileipäkakkukahvit ja perheen pienemmät herkuttelevat varmasti Tontun tekaisemalla hattaralla tai jätskiannoksella!