0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM
VARAA VERKOSSA
PVM

Kemin kaupunki yhdessä Kemin Matkailu Oy:n ja Digipolis Oy:n kanssa järjestää 9-12.5. teemaviikon, jossa luodaan yrityksille mahdollisuuksia kehittää yritystoimintaa ja työntekijöille löytää sopivia työtilaisuuksia, menestymisen mahdollisuuksia. Viikon läpäisevänä teemana on rekrytointi, niin yritysten kuin työntekijöidenkin.

Viikko alkaa tiistaina 9.5. klo 9.00 Joulupukin Satamakonttorissa, jossa avataan Kemin Matkailun ensi kauden työntekijöiden haku, luvassa yli sata työtilaisuutta osaajille. Lisäksi esitellään kaksi yritystä, jotka ovat päättäneet investoida Kemiin matkailun kehittämiseksi.

Keskiviikkona 10.5. klo 12.00 Kemin Kulttuurikeskuksessa huipentuu Ammattilaiset Areenalla-kampanja rekrytointitapahtumaan, jossa työnhakijoilla on mahdollisuus esitellä omaa osaamistaan yrityksille. Ammattilaiset Areenalla -kampanjassa on pyritty uudella tavalla saamaan työ ja tekijä kohtaamaan Kemissä. Rekrytointitapahtumassa roolit käännetään päälaelleen yritysten ollessa vieraita ja työnhakijoiden esitellessä osaamistaan.

Digipoliksessa järjestetään torstaina 11.5. klo 13.00  kiertotalousinfo, jossa on mukana paikallisen teollisuuden ympäristöasiantuntijat. Lappi on EU:n strateginen klusterimallialue luonnonvarojen kestävässä jalostuksessa ja Kemin Digipolis Oy toimii klusterin vetäjänä. Lisäksi Digipolis Oy on Sitran kiertotalouden toimintaohjelman kärkihankkeen avaintoimija. Pohjoismaiden Ministerineuvosto valitsi myös Kemi-Tornion kiertotalouden innovaatioalustan ”Best Nordic Bioeconomy Cases”-joukkoon.

Viikon päättää perjantaina klo 10.00 Panorama Cafessa Lapin Kumin Kemiin tekemän suurinvestoinnin esittely ja samalla yrittäjä Ville Ruokanen kertoo miksi yritys valitsi Kemin investointinsa sijoituspaikaksi. Samassa yhteydessä elinkeinotoimi esittelee potentiaalisia sijoituspaikkoja yrityksille. Viikon varrelta tullaan tiedottamaan eri päivistä vielä tarkemmin.

www.investinkemi.fi

Kemin Matkailu Oy on vahva ympärivuotinen matkailutoimija Meri-Lapissa. Pääkohteitamme ovat ainutlaatuinen matkailujäänmurtaja Sampo ja LumiLinna ravintoloineen ja majoituspalveluineen. Kohteissamme käy vuosittain asiakkaita yli viidestäkymmenestä eri maasta.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri kohteissamme - avoinna on yhteensä kymmeniä työ- ja harjoittelupaikkoja. Työnkuvat ja -tehtävät ovat monipuolisia. Kauden aikana voit työskennellä eri kohteissa ja tehtävissä. Kaikissa tehtävissä arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensietokykyä, joustavuutta, vahvaa kielitaitoa (vähintään englanti, lisäksi erityisesti saksa, ranska, espanja, kiina), matkailu- ja ravintola-alan kokemusta, sekä halua työskennellä ainutlaatuisten elämysten parissa.
 
Lue lisää rekrysivuiltamme ja ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Katso video Kemin Matkailu Oy:n työntekijäkokemuksista.

LumiRavintolassa nautitaan Meri-Lapin herkkuja jääpöytien ääressä

LumiLinna rakentuu Kemiin joka talvi. LumiLinna on täysin merivedestä rakennettu upea nähtävyys ja todellinen lumi- ja jäätaideteos. Linnan lumisten seinien sisällä avautuu kaunis LumiRavintola, joka tänä vuonna oli historiansa pisin, sillä sille tuli mittaa yli 70 metriä. 

LumiRavintolassa nautit päivän lounaan tai kolmen ruokalajin illallisen upeassa ja ainutlaatuisessa miljöössä. Ravintolasalit ovat koristeltu joka vuosi linna teemaan sopivin lumiveistoksin ja -kaiverruksin. Takaamme unohtumattoman elämyksen jääpöytien ääressä ateriasta nauttien ja jääbaarissa siemaillen jääkuksasta virkistävää drinkkiä tai mukavasti lämmittävää linnan herkkukaakaota.

Vaikka kokemus onkin hyvin "viileä", tarjoillaan ruoka kuumana. Tarjolla on tuoretta ja paikallista merilappilaista ruokaa. Pääruokavaihtoehtoina ovat muun muassa siika ja Meri-Lapin karitsa. Erikoisruokavaliot on myös hyvin huomioitu ja pääruokavaihtoehtona on myös vegaaniateria. Jälkiruuissa ja mehuissa maistuvat suomalaiset marjat.

Kemin LumiRavintola on ehdolla World Luxury Restaurant Awards 2017-kilpailussa. Klikkaa linkkiä ja käy ystävällisesti antamassa äänesi, kiitos!