0,00 €
VARAA VERKOSSA
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
SAAPUMINEN
LÄHTÖ
VARAA VERKOSSA
PVM
VARAA VERKOSSA
PVM

Tule meille töihin!

Kemin Matkailu Oy on vahva, kansainvälisesti tunnettujen matkailukohteiden kehittäjä ja toimija. Teemme yhteistyötä muiden matkailutoimijoiden kanssa, ja mahdollistamme omalta osaltamme matkailupalveluiden kehittämistä Lapissa. Ainutlaatuinen matkailukäytössä toimiva Jäänmurtaja Sampo, sekä jo vuodesta 1996 Kemiin vuosittain rakennettu LumiLinna, houkuttelevat matkailijoita ympäri maailmaa kaupunkiin. LumiLinna-aluetta kehitetään parhaillaan ympärivuotiseksi matkailualueeksi Kemin Mansikkanokalle, jossa toimii kesäisin camping-alue ja ympärivuotisesti Merenrantahuvilat 12/2016 alkaen. Kemin Matkailu Oy on Joulupukin virallinen kumppani ja Kemissä toimii Joulupukin Satamakonttori. Myös Kemin Jalokivigalleria ja LumiLinna-näyttely ovat yhtiön operoimia.

Rekrytoimme vuosittain kausikohteisiimme henkilökuntaa.

Jäänmurtaja Sampo (oppaat, ravintolahenkilökunta)

LumiLinna (LumiRavintola, LumiLinnan asiakaspalvelu ja LumiHotellin sekä alueen kunnossapidon ja ohjelmapalveluiden työntekijät)

Kemin Matkailun Ravintolapalvelut (kaikkien toimipisteiden ravintolapalvelut)

Joulupukin Satamakonttori (Tontut)

Ota yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Anne Pietilä.

Katso avoimet työpaikkamme TE-palveluista.